9.10.09

anteeksi aiheista.

Bongaan auton ikkunasta taas sen naisen. Nainen, joka kiertää kylästä toiseen noin kahdenkymmenen, noin urheilukassin kokoisen laukun kanssa, siirtäen laukkuja kaksi kerrallaan noin kymmenen metriä eteenpäin ja hakien aina uudet kaksi ja näin siirtyen hitaasti eteenpäin matkallaan. Olen nähnyt sen jo ehkä neljä kertaa aikaisemmin eri paikoissa paikkakunnalla, kuukauden aikana. Sisko oli käynyt juttelemassa tälle.
*nainen tulee kahden kassin kanssa pinolle*
Sisko: 'Miksi sä raahaat noita kasseja?'
*nainen vilkuilee ympärilleen*
nainen: 'Mä haluan herättää huomiota'
*nainen hakee uudet kaksi kassia ja palaa*
Sisko: 'Miksi sä haluat kiinnittää huomiota?'
*nainen taas vilkuilee*
nainen: 'Mää en puhu! Te ette saaa mua puhumaan!!'
Ja jatkaa työtään.

Sillä on talo toisella paikkakunnalla. Se oli ennen opettaja. Mutta nyt se on löytänyt uuden elämäntehtävän, jonka ansiosta sen voi bongata pakkasessa nukkumassa. Kahdenkymmenen laukun kanssa.


Minulla on kädet kuivat saippuasta ja käsidesistä. Kädet rakoilla haravoinnista. Lehtien raastamisesta maasta kasoihin. Ei minusta sen enempää.


Nrj :llä mainostetaan uutta kilpailua. Etsitään suomen suurinta twilight -fania. 'Onko huoneesi seinät vuorattu näyttelijöiden julisteilla? Vai omistatko twilight tatuoinnin? Miten sinä fanitat twilightia?'. Kirjasarja, jonka takia tytöt (ja satunnaiset pojat) saavat Oh-my-Edward oireita ja tekeillä on pikavauhtia kirjaversion raiskaus elokuvia.
Ne kirjat ovat loistavia kaikessa nerokkuudessaan ja sydämeni itkee verta, kun oma henk. koht. arvostus kirjasarjaa kohtaan laskee massafanituksen ja halpojen elokuvatekeleiden takia, joissa juonta muunnellaan raa'asti!!

Mutta aiheeseen liittyen:
Sonyen linkkaama random houkutus-herjaus aiheinen galtsupäivis (link) ja kuva nyt yleisen twilight fanituksien takia n__n. Hauskaa viikonloppua.

3 kommenttia:

noice kirjoitti...

Noi Twilight jutut oli vaan niin hajoamisen arvosia. Plus toi kuva.
Aika hyvä muuten naisen sanoa ettei sitä saa puhumaan.. C=

Foxie kirjoitti...

Itse en vain pysty sietämään Houkutusta ja sen jatko-osia. Luin kaikki englanniksi ja se oli kyllä karmeaa paskaa. :D

Foxie kirjoitti...

Joo, oli pakko. Että tietäisin mistä puhun, kun kritisoin/haukun twilightia. Vaan kyllä minäkin salaa nautin siitä, ei sillä.. ;D