23.12.09

x-mas.

Kohta on jouluaatto, en ole valmistautunut, ei ole yhtään joulufiilistä, ei tunnu yhtään joululta. Lumisade koristeli pihan teemaan sopivaksi, äiti laittoi kuukausi sitten joulukynttelikön keittiön ikkunaan ja (kai) jouluvaloja jonnekkin, mutta sen enempää ei tätä taloa ole koristeltu. Joulun huomaa vain postilaatikkoon ilmestyvistä joulukorteista ja järkyttävästä määrästä suklaata. Huomen aamulla lähtö ('tasan kello yhdeksän' - isä) kuuden tunnin automatkalle. Oi ihanaa, jouluaatto autossa T__T. Isovanhemmat (x 2), eno vaimoineen ja pienet serkut, joiden ansiosta ukki joutuu huomenna käymään autotallissa sillä aikaa kun joulupukki sopivasti saapuu paikalle.

Näin ystäviäni eilen, sain vielä yhden lahjan (jota vaihteeksi en malttanut olla avaamatta). Tulin kotiin mukanani injektio neula ja lävistys koru. Päähänpisto jonka seurauksena siskon kanssa taisteltiin tunti, että saatiin koru kielen alle. Hermostuneena nauratti koko prosessin ensimmäiset puoli tuntia, ja toinen puoli tuntia meni turhautuneena korun pienen pallon kiinnitykseen, joka oli suorastaan mahdotonta. Mutta siellä se nyt on paikallaan.

Mieliala on mitä on. Ja tulee joulun olemaan mitä on. Toivottavasti pystyisin keskittymään pelkkään jouluun. Mielellään positiivisesti.

3 kommenttia:

Kelvoton kirjoitti...

Miksei mullakaan ole yhtään jouluinen olo...? Viettäkäämme jouluton joulu.

Merenneito kirjoitti...

Kyllä se fiilis sieltä löytyy, tai jos ei niin ei sitä tarvitse stressata. Otat vain lunkisti :)

hyvää joulua kuitenkin, pikkuinen <3

noice kirjoitti...

Joulu ei mikään munkaan riemujuhla ole mutta yritetään myö selvitä tästä.

Jouluhali <3