22.7.09

boyfriend ?


Millaisen poikaystävän minä haluaisin?

Hän _ei_ saisi olla liian komea. Keskiverto möllöttäjä, jolta löytyy myös epämiellyttäviä (muttei häiritseviä) piirteitä. Ei mikään kansikuvapoika säihkyvineen hymyineen, vaan perusjätkä. Ulkonäkö nousee niin monilla nuppiin, etten osaa sellaisesta ihmisestä pitää.
Hän saisi olla hieman ahne. Sellanen joka haluaa saada haluamansa eikä luovuta. Kertoo toiveistaan ja syö karkit minunkin pussistani. Sellainen jota osaisi miellyttää, eikä mikään 'ihan sama' höperö. Mielipiteitä.
Ihminen joka osaa puhua. Kertoa päivistään kyselemättä. Soittaa kun on tapahtunut jotain mukavaa. Kertoa merkityksellisiä ja merkityksettömiä asioita. Sellainen joka osaisi kysyä mitä minulle kuuluu, tonkien minusta oikeat vastaukset, kun en löydä kerrottavaa. Silti sellainen jonka kanssa on helppoa ja luonnollista olla hiljaa. Sellainen joka saisi minutkin rohkaistua puhumaan.
Ihminen joka haluaa tehdä asioita yhdessä. Lähteä kaupunkiin ja juoda aamukahvit (teetä kylläkin). Sellainen jonka kanssa haaveilla ja suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Sellainen joka haluaa myös perheen.
Hieman ujo ja epävarma. Kuitenkin yhdessäollessa osaisi luottaa itseensä. Sellainen joka olisi minun kanssa sen takia että tahtoo olla. Ei sen takia, että kunhan on joku, tai että 'on se kiva et on tyttöystävä'. Sellainen jolle eroaminen ei olisi helppoa.
Mielummin hoikahko kuin lihaksikas. hoikahko/normaali. Iän kasvaessa pehmeyttä lisää rutisteltavaksi. Vaikka ei sillä ole edes väliä. Kuten ei silmien värilläkään. Hiusten pituudesta minulla on kuitenkin mielipide. Ei liian pitkä kiitos ♥.
Sellainen joka osaa hymyillä minulle. Sellainen joka tahtoo koskettaa. Ottaa kainaloon ja nauttia läheisyydestä. Sellainen joka luottaa ja antaa vapautta. Sellainen joka osaa sitoutua. Ihminen joka tykkää kokkauksistani ja tulee auttamaan tiskauksesta, suudellen ensin lempeästi hymyillen niskaan.

Sellainen joka haluaa sen olevan todellista. Arvostaisi minua. Nauraisi sarkasmilleni ja osaisi huolehtia. Olisi pikkuisen mustasukkainen ja ostaisi lahjoja syntymäpäivänä ja jouluna. Hyväksyisi minut ja saisi oloni tuntumaan hyväksytyksi. Olisi jossain spesiaali. Osaisi soittaa pianoa tai laulaa karaokea rohkeasti baarissa. Suutelisi minua ollessamme kahden. Pitäisi kädestä kävellessämme kadulla. Joskus yllättäisi minut töiden/koulun jälkeen. Pidettäisiin asioita kahden keskeisenä ja näytettäisiin rakastuneilta.

Löytäisi lohduttavat sanat ja toisi elämääni tarkoitusta. Silittäisi tukkaani ja pitäisi pörrötukastani.

Osaisi rakastaa ja kertoa sen.

~~~~~~~

Girlfriend
Avrillin teinikappale.
Hyvän näköinen kundi seurustelee hölmön näköisen tytön kanssa. Toinen, kaunis, itsevarma tyttö tykkää samasesta kundista ja alkaa jahtaamaan tätä itselleen. Mikäs sen helpompaa !!1 Toinen tyttöhän on ruma ja mitätön. Totta kai kundi haluaa kauniin tytön. Ruma-tyttö ja kundi näyttävät onnellisilta mennessään katuja pitkin, mutta tottahan toki kundi on onnellisempi pitäessään kauniimpaa tyttöä kädestä. Ruma-tyttö jää itkemään. Ei hän ollut tarpeeksi hyvä. Ruma ja tyhmä kauniin ja fiksun rinnalla. Kaunis-tyttö on pojan ansainnut tahtomalla.

Vihaan tuota musiikkivideota. Naksnaksnaks päässä naksuu kun onnellisessa suhteessa oleva tyttö tulee jyrättyä meikkipellen alle.

'In a second you'll be wrapped around my finger
'cause I can, 'cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in
She's so stupid, what the hell were you thinking?'

'So come over here
And tell me what I wanna hear
Better, yet, make your girlfriend disappear
I don't wanna hear you say her name
Ever again
Because

She's like so whatever
You can do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about'

Murrr....

~~~~~~~

uusi lukija ♥ taas iloisempi

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Miekin oon huomannu tuon musiikkivideon ja ärsyynnyn myös siitä. :/

Anttu kirjoitti...

Onneksi en jaksa katella mitään telkkarista !
Oho, nyt on tarkat kriteerit, onnea vaan metsästykseen. Jos tuollaisen löydät saatan olla vähän kateellinen :D