21.7.09

early morning.

Jos minä saan tyttö lapsen, sen nimeksi tulee Ilona.

Jos minä saan poika lapsen, sen nimeksi tulee Jasper. Toinen nimi Robin.

Saanko molemmat?

~~~~~~~~~

Suojelen hiuksiani sateelta odottaessani linja-autoa. Musta sateenvarjo. Kuitenkin unohdan hiukseni, kun juoksen pikkutytön perään linkusta. Se jätti kännykkänsä. Pinkin samsungin. Bussikuski tööttää linja-autoa minkä ehtii ja puhelimen löytänyt mummeli huutaa tytön perään pienellä äänellään. Minä kipitän lätäköiden yli kännykkä kourassa ja saan lahjaksi hymyn tytöltä ja tämän isoäidiltä. Muutama muu bussissa istuja ei ole niin onnellinen. Bussi myöhästyy. Hiukset kastui ja muutama ihminen ärtyi, mutta tuli silti hyvä mieli. Kilttityttöfiilis. Sitten tajuan tuottavani lisää huonoa mieltä, potkiessani edessä istuvan pojan istuinta ajatuksissani. Anteeksi.

Löydän itselleni farkut. Päätän että tarvitsen niitä. Minähän tarvitsen. Ei aina auta nirsoilla. Otan parit jotka näyttävät hyvän mallisilta. Toiset ovat nätimmät, kauniisti kulutetut ja hienosti revityt. Niistä vielä koko, vähän lyhemmät ja vähän kapeammat. Tahdon sovittaa vähän kapeampaa vielä mutta ystävät hoputtavat leffaan enkä minä uskalla väittää vastaan. Sovitustilanteet ovat muutenkin perseestä.

Rakastan Harry Potter kirja sarjaa, itkin puoliveristä prissiä lukiessani ja odotukset olivat suurehkot. Aina niin kauniisti ja huolella tehtyjä leffoja ja lavasteet ♥! Esteettisen nautinnon tuottaja top 5 :ssä. Puoliverinen prinssi oli ihan erillainen verrattuna edellisiin Pottereihin. En ole varma rakastinko elokuvaa vai ärsyttikö se minua.
+ Kolme kiloa lisättyä huumoria. nauroin lähes koko ajan
+ Erittäin ihanat erikoistehosteet yms tietokone taituroinnit
+ Oli laitettu mukavasti dramaattista juonta ja sosiaalielämää sekasin
+ Tuli taas fiilis, että leffa sais jatkua ja jatkua, koskaan ei liikaa
- Leffa tungettu _täyteen_ murrosikä ongelmia ja suhdevitsejä. Tuli mieleen, että käsikirjoittaja olisi katsonut liikaa American Pie -leffoja
- Juonta oli muutettu raa'asti, monta odottamaani kohtausta jätetty kokonaan pois, tapahtumat meni erillailla ja siihen oli tungettu jotain ihan typerää ylimääräistä
- En itkenyt, vaikka olin siitä varma
- Leffa ei muistuttanut yhtäkään Potteria. Liian erillainen. Vertailussa 'liekehtivä pikari' ja tämä 'puoliverinen prissi' niin siinä on kaksi täysin erillaista elokuvaa.

Kympin läpyskäkengät minulle myynyt myyjänaikkonen vainoaa mua. Näen sen kaikkialla. Kirjastossa, kaupassa ja aina samassa paluulinkussa.
Naksnaksnaksnaks pidän sitä todella kiusallisena. Joo. Kaksi ihmistä elämässä omaa elämäänsä. Siis todella karmeaa ?

Yritän muokata kuvaa ulkoasua varten ja Failaan rajusti. Menen tuijottelemaan tallennuksia siskon digiboxsilta tyynyä halaten.

Aamulla kummi(tus) tekstaa nimppari onnittelut. Yhdeksän aikaan -.-''''''' Eihän nimipäivä ole onnittelun arvoinen asia edes. Tokkurassa jatkan unia ja sisko alkaa kerjäämään minua riparille käymään. Jotta toisin karkkia ja unohtunutta staffia. No way ! Mä nukun nyt, sit mä siivoon, laitan itteeni taas ihmiseks ja haen Emokidin ja Bunnyn kylältä. Mä en lähe ajamaan skoballa 5 kilometrin päähä korpeen. Kampaajallakin pitäisi käydä varaamassa aika.
Tämä ilta ystävien kanssa, huominen lahdessa (luultavasti yön yli). Kaverin 21v synttärit, joihin pitäisi kai lahja jostain repäistä, kun on ihan kutsut tehty.

Käytän läppäriä vaikka oma kone olisi vieressä. Tässä ei ole edes hiirtä ja huuto- ja kysymysmerkkien teko on tuskaa. Älykkyys taas huipussaan. Huomaa kuinka materialisti 'jee jotain uutta' ajatukset hyppii, vaikka tämä 'uusi' on paljon epäkäytännöllisempi. Hiljainen kyllä, joten yökäyttöön vois harkita.

seliseliseliseliseli niiiin turhaa tekstiä

4 kommenttia:

Anttu kirjoitti...

: D hyvvöö nimpparia, on ne juhlimisen arvoiset! Kaikesta pitää ottaa ilo irti.

K kirjoitti...

Heip.

Päätin lopettaa satunnaisen stalkkauksen ja ryhtyä ihan oikeaksi lukijaksi. :)

Että nimpparionnittelut vaan täältäkin! Omaa nimeä ei löydy kalenterista joten eipä ole koskaan ollut 'oikeita' nimppareita. Mutta siitä huolimatta, onhan ne nyt kivoja.

henkäys kirjoitti...

:) kiitos ihanista kommenteistasi.

Itse kun ei voi säädellä sitä keneen ihastuu oli se sitten tyttö tai poika. En tiedä olenko sitä avarakatseisempi vaikka seksuaali vähemmistöön kuulunkin.

Äläkä sano ei koskaan, mutta jos on umpiherero ei siinäkään ole mitään vikaa. Ihmisiä me kaikki olemme rakastuimme sitten keneen tahaansa. *Jaksamista*

ps. (Lol tämä on noloa, vaikka olenkin kova lukija.) On minusta erittäin hävettävää etten ole lukenut Harry Potteria vaikka se on aikakautemme yksí merkkiteoksista...mutta aloitin tänään englanniksi ensimmäisen osan joten sivistys here we come! :)

noice kirjoitti...

vastaan saa väittää ; )
ja edelleen kysymykseni kuuluu: Entäs se Batman jos kerta Robinkin?