11.8.09

aikaansaava iloitsee.

Olen ollut väsynyt, unohtanut kirjoittaa ja nukkunut väsymyksestä huolimatta huonosti. Sunnuntaina taisin nukahtaa saunaankin. Eilen yritin herätä jo hieman aikaisemmin, kahdeksalta. Varmaan onnistuu joo ja nukuin yhteentoista. Pääsin vihdoin kampaajalle ja lähes kolmentunnin väkerryksen jälkeen sain hapsottavat, väärän väriset hiukset. Kyllä ne nyt kelpaa, mutta en mä tätä tilannut.

Ja taas kävi sama juttu, kuten aina kun on seuraavana aamuna jotain uutta (tai muuten vain). Yritän saada unta ajoissa, saadakseni viiden tunnin yöunet. Pyörin sängyssä 2-3 tuntia ja nukun kevyttä unta. Herään ennen herätyskellon soittoa entistä väsyneempänä. Kouluun etukäteen valkatut, mahdollisimman sopivat vaatteet (mikä siinä on että aina ensimmäisenä päivänä pitää näyttää mahdollisimman hyvältä ?!) ja kun en sattumoisin vaivaudu moikkaamaan jokaiselle ihmiselle joka vastaan tulee, niin jo yksi on puhumassa paskaa toiselle 'en tajua mikä sillä on mua vastaan, kun ei moikkaa...'. Ai joo sori ei tullu mieleen ite morjestaa ? Ihmeellisiä ihmisiä. No eipä ole minun murheita. Ryhmänohjaaja, koulu ja tunnit maistuvat puulta ja väsymys tekee kaikesta inhottavampaa. Ruuan valmistuksessa selkenee, ettei näinä päivinä, kun kyseistä ainetta on, voi mennä kouluruokalaan syömään ja hieno todeta että siellä tehtävät ruuat harvemmin ovat gluteenittomia. Ei niitä ole kiva tehdäkkään. Pitää vaan pärjätä. Tuskin siitä ongelmaa tulee. Huomen aamulla pääsee tekemään jotain ihmeen perunasuurimo puuroa ? Näyttää epäilyttävältä ja varmasti maistuukin. Siinä on minun huominen lounaani.

Koulun jälkeen odottelin ystävien kanssa 'bout puolitoistatuntia matkahuoltoon linkkukortteja ostelemaan. Miten ilkeitä voivat nämä myyjät olla ? Korttini ovat näitä 44 matkan kortteja ja niihin oli kertynyt reippaasti ylimääräisiä matkoja, toisessa 59. Sitten ajattelin, että onhan se hyvä tehdä ensimmäinen lataus tässä heti alkuunsa, kysäisen vielä 'ei kai ne vanhat matkat nollaannu?' saamatta vastausta. No eipä kai. Kuitenkin lopulta maksoin vain siitä, että korteilta oli hävinnyt matkoja. Kiitos kiitos kiitos. Olisi pitänyt kysyä selvemmin tai olla menemättä tai jotain. Kaupungilla kierrellään vielä jonkin aikaa. Väsyttää aina vain enemmän. Kotipaikkakunnalla linkusta pois astuessani alkaa satamaan kaatamalla, joten kävelen ilman minkään laista sateensuojaa parinkilomertin kotimatkani ja pihaan astuessani sade mystisesti lakkaa. Lisää kiitosta. Suhtaudun läkeroleihin nykyään myös kuten tupakoitsijat tupakkaan. Kai. Ostan pari vitutus askia jotka sitten napsin nopsaa kurkusta alas.

Kotona vaihettuani kuiviin vaatteisiin haen töitä. Lasten liikunnan ohjaajaksi. Sain vastauksen sähköpostissa ja sen mukaan liitteenä olevaa hakemusta ei saatu auki. Sen kanssa saa vielä tapella.

Kuitenkin. Tuntuu että on ollut hyvä päivä. Olen saanut aikaiseksi ja olen tyytyväinen moneen asiaan.

2 kommenttia:

Anttu kirjoitti...

Huu, varmaan oisi kivaa työtä :> Toivottavasti saat levätyksi, alkaa kaikki maistua puulta ja vääryyksiltä muuten. (jes mahtava kommentti huoh väsy)

Anttu kirjoitti...

Köhöm juu, en usko että perseasiani kamalasti kiinnostavat joten parempi tietämättömänä olla :D