23.8.09

happy weekend.

Perjantai iltana, yksi vähemmän tuttu kaverini liittyy minun ja Blondin seuraan illalla, meidän hyppiessämme tanssimatollani animetunnarien tahtiin. Minun pelatessa tasoja vaikeampia kappaleita, toiset kompastelevat samoihin vaikeuksiin, kuin minä ensimmäisillä pelikerroillani. Ylös ja alas nuolet menevät sekasin ja kaksi samanaikaista nuolta yhtäaikaa mietittäväksi on mahdotonta. Hypitään vuorotellen, hengästytään ja vieraat harjaantuvat. Parin tunnin jälkeen pääset omaan rauhaan, meidän omaan lämmitettyyn pikkusaunaan, jonne basson tyminä ja hypyt nuolien päällä kuuluvat mario -kappaleen tahdissa. Katsotaan vielä tallennuksesta Hal ja iso rakkaus -leffa, jonka jälkeen sanotaankin heihei tälle kaverilleni ja jäädään Blondin kanssa yliväsyneinä nauramaan ehkä maailman hölmöimmille jutuille.

Lauantaina faija kyydittää meidät (minä,blondi ja bussilla tulleet emokid&bunny) tampereelle. Viisi ihanaa tuntia kierrellään tuulisessa säässä popkornien ja ruokapaikkojen tuoksussa, keskellä hymyileviä ihmisiä, särkänniemessä. Kierretään jokaisessa menemisen arvoisessa laitteessa ja lauletaan fiiliksen mukaan. Ensimmäisten laitteiden jonoissa kierrän katseellani laitevalikoimaa. Muistelen mitä laitteita puistosta löytyy ja katson hypnoottisena laitteiden mennessä ylös ja alas. Sen jälkeen jonottaessa katse kohdistuu laitteiden puolesta muihin ihmisiin, silmänruokaan. Olemme varmoja, että särkänniemi palkkaa työntekijät 100% iän ja ulkonäön mukaan, kun laite toisensa jälkeen viereen ilmestyy parikymppisiä naisia ja miehiä tarkastamaan turvakaarien ja muiden olevan kiinni. Koskiseikkailusta tullaan selät ja persukset märkinä. Elämälle ei voi kuin nauraa ja olo on kevyt ja onnellinen, kun laitteet nostavat jalat maasta ja heiluttavat ympäri ja ympäri. Läkeroleja napsin pitkin päivää kolme askia.
Linja-autolla kaupunkiin, hesen kautta tyhjään koskikeskukseen odottelemaan linja-auton tuloa ja linkussa nautitaan matkasta ja yhdessä olosta. Katsellessani ystäviäni, en voi olla kuin iloinen heidän olemassa olosta. Jokainen hymy on näkemisen arvoinen. Kotona levitetään pari patjaa eteisen lattialle ja levitetään niiden välille iltapala piknik, jonka jälkeen raahaan hetken mielijohteessa lattialle vielä vanhan mustan mankan ja kasan ala-aste ikäisiä cd-levyjä, joita kuunnellaan nostalgia fiiliksissä. Monta kymmentä levyä ehtinyt kertyä, lähinnä pikkusiskon ansiosta. Enhän minä ole koskaan ollut mikään kova musiikin kuuntelija. On hauskaa kuunnella ja huomata muistavansa kappaleiden sanoja Tiktakin ensimmäiseltä levyltä ja ihmetellä, miten hemmetissä meillä on tämä ja tämä levy ?

Aamulla ystävät lähtevät eri aikoihin kuka milläkin. Emokid ensimmäisenä kymmenen aikaan äitinsä kyydillä, kun saan tämän opastettua paikalle vasemman ja oikean mennessä sekaisin. Blondi saa kyydin minun vanhemmiltani kaupunkiin ja Bunny lähtee vakiovuorolla yhden aikaan oudosta taudistaan väsyneenä. Jään yksin ja hyvä tuuli laantuu pikku hiljaa ystävien piristävän seuran puutteessa. Väki tulee kotiin. Isä on ostanut uuden puhelimen ja yrittää tunkea uutta muistikorttia entisen ollessa vielä paikoillaan.

Olen kiitollinen tästä viikonlopusta. Yritän selvittää elämääni ja tämä voisi olla hyvä alku sille.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oivoi, pitää ladata toi leffa. se on niin hyvä, tuo hal ja iso rakkaus.. hihiih

Tino kirjoitti...

Hitto. Ei tule oikein mitään sen kummempaa kappaletta mieleen. Oon itekin niin vähän aikaa vasta sietänyt kuunnella pianoa uudestaan, että ei ole itselläkään juuri mitään. Pitäisi ostella jotain levyjä, niin oon sitten taas viisaampi :>
Kiitos muuten kommentoinnista <3

Anonyymi kirjoitti...

no eipä oikeen tosta ekasta tekstistä :) muuta en varmaan olekaan lukenut.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sini kirjoitti...

<3 ihanaa kun oli hyvä viikonloppu ^^ mukavaa "uutta alkua" elämäsi selvittämiselle ^^

tthi kirjoitti...

Niin, eikä siinä tilanteessa voinut muuta kuin yrittää pidätellä naurua kun suu kävi toisella koko ajan ja joka toinen sana vittu. Huhhuh.

Vajaan kuukaudenpäästä kuustoista vuotias olen..

Tino kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
noice kirjoitti...

No tuota, onhan FLUNSSA melko outo tauti : - )
Ja päätinkin säästää blogin, päiväkirjana. Hups.
Tiedän jo kuitenkin millainen uusi tuleva blogini tulee olemaan ; - )
Ulkoasun kanssa vain ongelmia, mutta kyllä se valmistuu! Im happy.