24.8.09

verenpainetta.

Keikun koulun käytävillä mahdollisimman epämiellyttävän näköisenä. 25 minuuttia ennen bussin lähtöä herääminen, ei jättänyt aikaa huolellisempaan laittautumiseen. Kännykän herättäessä tuntia aikaisemmin, teen sen saman vitun virheen ja painan punaisesta luurista herätyksen pois, kun olevinaan laitan torkkunapin päälle.
Ruuanlaitossa teemme liikaa ruokaa, jota sitten pistetään pakkaseen edellisten kertojen ruokien sekaan. Jauhelihapihveihin saan itse raastaa raastimella korppujauhot aikaisemmin leivotuista gluteenittomista sämplylöistä, jotka kivikovina eivät muuhun kai kelpaisikaan. Päntätään verenpaine tietoa jo neljättä päivää, kolmessa eri aineessa. Kertaus on opin äiti ja voin kertoa, että muistan mitä verenpaine on, paljonko sen pitäisi olla, miten sitä hoidetaan ja mistä se johtuu. Mistä johtuu verenpaine erot lapsella ja vanhuksella ja miksi verenpainetta on valtimossa ja miksi sitä ei ole laskimossa. Tiedän mitä on ääreisvastus ja mitä meinaa hypo- ja hyper- eri sanojen edessä. Vielä muutamat muistiinpano kirjoitukset aiheesta verenpaine niin voin sanoa, että siinä on asia, minkä olen oppinut jos mitään muuta en ole.

Käyn bloggerissa liikaa. Poikkeuksia lukuunottamatta joka päivä. Kirjoitan ja luen. Olen koukussa liian moneen blogiin. Tykkään lukea, tykkään kirjoittaa. Kommentoin ja rakastan jokaista pientä kommenttia, jotka näkyvät sähköpostissani. Lähes päivittäin päivittyvät omaelämänkerrat blogi muodossa saavat kiinnostumaan. Aina olen koneella ja etsin tekemistä, mutta blogeihin olen rakastunut liikaa. Blogeista löytyy niin paljon asioita, joihin ei 'tosielämässä' törmää. Niin paljon toisten ihmisten ajatuksia ja erillaisia asenteita ja elämäntapoja. Joskus joihinkin samastuu, joskus oppii jotain uutta. Nykynuoren arki-illat eivät ole kovinkaan kummoisia, varsinkaan jos on kuten minä, eikä kotiin tultua saa aikaiseksi muuta kuin laitettua tietokoneeseen virran päälle.

4 kommenttia:

Tino kirjoitti...

Niin, eihän se tunnukaan. Kyllähän mäkin sen tiedän, liiankin hyvin.. Mutta jotenkin. Uskottelen itselleni, etten ole kiinnostunut muista potilaista tai niiden painoista (no enpä vissiin ole) vaan nimenomaan omasta hoidostani yadayadayada. Mutta silti tuntuisi.. soveliaammalta mennä sinne edes hieman alipainoisena. Anoreksiassahan on kanssa se bmi-raja, mihin minä nyt en suinkaan vielä yllä, en lähellekään, ja olisi jotenkin nöyryyttävää saada jo toista kertaa elämässä bulimian diagnoosi :<

Viiltely taasen oli hetken typerä päähänpisto. En uskalla luvata itselleni, ettenkö tekisi sitä uudestaan, mutta pyrin siihen, pyrin kovasti. Aika näyttää.

Voisinko muuten päästä lukemaan myös toista blogiasi? :>

Tino kirjoitti...

..no laitoin vahingossa tuohon aikaisempaan postaukseen sen sähköpostin, tää blogger päivittää jotenkin hassusti välillä, niin että uusin teksti jää piiloon. mutta siellä se kuitenkin on :>

Sini kirjoitti...

Miekin oon koukussa moneen ihanaan blogiin ja erään nimeltämainitsemattoman neidin blogi on suosikkejani ^^

Kelvoton kirjoitti...

Tukiverkko on tärkeä, vaikka se koostuisikin blogeista. :)