20.9.09

jaksamattomalta:

Luulin, että saisin rentoutua kunnolla, kun saan olla kokonaiset neljä päivää poissa koulunpenkiltä. Nukkua ja olla vain kotona. Mutta kuitenkin..

Torstaina sai herätä sinne lääkäriin. Päivällä lähteä kaupunkiin, jossa löysin syystakin (vihdoin ♥) ja kävin ryhmässä, joka taas sekotti päätäni pahemman kerran. Linkulla epävarmasti Blondille, jossa nukahdan meikkineni kaikkineni keskelle hereillä olevia ystäviäni. Seuraavana päivänä voimia löytyy tasan elokuvien ja television katseluun. Lihakset ovat kipeinä ilman mitään syytä.

Kun lauantaina pääsin kotiin Blondin äidin kyydillä, tuli parin tunnin sisällä lähtö kaupunkiin ravintolaan, äidin nelikymppisten kunniaksi. Meikkaan ja laittaudun. Laitan suuret kultaset korvarenkaat, jotka ovat kokoajan tiellä. Vanhemmat juttelevat annoksista, maistavat toistensa ruokia. Syömme lähinnä hiljaisuudessa. Paluumatkalla isä vaatii vastauksia kaikkeen. Miksi minä teen niinkuin teen? Mikä minulla on ongelmana? Johtuuko kaikki vain siitä, että tahdon tuhota elämäni vai tahdon johonkin 'ryhmään'? Se kärsii henkisesti. Minä kärsin henkisesti. Enkä osaa kummankaan kärsimystä lieventää. En löydä sanoja.

Tahdon kaiken olevan kuten ennen.

Tänään kävin Simballa. Väsymyksestä huolimatta raahauduin hänen kotiovelleen ennen kahtatoista. Juteltiin ja kerrottiin elämästä. Ei oltu nähty taas kesän jälkeen. En viipynyt kolmea tuntia enempää. Ei ehdi. On jo sunnuntai ja huomista varten täytyy jaksaa opiskella ja siivota ja nukkua. Ja suunnitella.

Vaikka ei se elämä enään ole muuta kuin yhtä helvetin suunnittelua.

_______________________________

ARKIELÄMÄSSÄ KÄYT (?)

♦ Amista 7 (15%)
♦ Lukiota 19 (41%)
♦ Yläkoulua 12 (26%)
♦ Alakoulua 0 (0%)
♦ Töissä 1 (2%)
♦ 3. asteen opintoja 4 (8%)
♦ Et mitään tällä hetkellä 1 (2%)
♦ Muu 2 (4%)

Ääniä: 46


Ääniä 46?! Suurin osa siis lukiolaisia ja yläkoulu ikäsiä. Ihmeen monta vastannutta.
Kiitus ♥

Ei kommentteja: