15.10.09

'hyvää yötä ja kiitos kaikesta'

Aamulla hiippailin itselleni siskon kannettavan tämän pimeästä huoneesta. Katsoin kaikki tavanomaiset, hotmail facebook galleria blogger. Ei mitään uutta. Toisten blogien lukeminen tökkii vieläkin. Kirjan luku loppuun, juoksemalla töihin ja 9 tunnin työpäivä. Tajuan arkuuteni vieraalla osastolla heikompikuntoisien demejen seurassa ja tunnen itseni turhan hyödyttömäksi. Mietin miten aikaisemminkin työssäoppimassa on ollut samanlaista. Päiväkodissa, kun ei tuntenut lapsia ja näiden taitoja ja oli altis vedätyksille. Tullessani vanhainkodille tietämättä lainkaan missä kaikessa ja miten paljon kukakin apua tarvitsi. Oman osaston väkeen totuttua uusi osasto tuntui todella erilaiselta, vaikka työ samaa onkin.

Nyt, kotona (klo 23) avaan koneen ja olen saanut kaksi uutta lukijaa (samana päivänä !!). Yay welcome :--D.

En ole kirjoittanut nyt (taas) muutamaan päivään. Enkä varsinkaan itsestäni. Mitä minä olen tehnyt? Töitä. Tuijottanut televisiota. Kärsinyt itseinhoa ja paskaa oloa? Töissä ajatukset saa tapettua toimintaan ja toisten huomiointiin. Unohdan itseni. Kotona en muuta ajattelekkaan ja pilaan päiviäni päivä toisensa jälkeen. Töistä nyt ei paljoa kerrottavaa ole, ajatuksistani en kirjoittaa halua, enkä tee mitään mitä kehtaisin myöntää.

1 kommentti:

girlygirl kirjoitti...

Hyvää yötä <3

Toivon sinulle onnistumisen kokemuksia harjoittelussa ja iloajatuksia. Ja kaikenlaista jaksamista. Fyysistä kuin psyykkistäkin. Tsemppiä!