10.11.09

7 tunnustusta.

Girlygirl pisti pahan ja laittoi minut kertomaan seitsemän tunnustusta (kiitos siitä). Hieman miettimistä ja päänvaivaa, mutta olen otettu :--) Elikkäs:::::


Eteenpäin menee: telina, Negai, Lady McHelin, noice, Liskokuningatar (jotain kirjoitettavaa sinullekkin), Elefantti Anttu ja tietyski takaisin Girlygirl.

Palkinnon saaneen täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
1. Kiitä sitä, jolta sait tunnustuksen.
2. Kopioi kuva ja liitä blogiisi.
3. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen.
4. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä.
5. Anna tunnustus seitsemälle. Linkitä nämä blogissasi. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta.

Tässä seitsemän asiaa, joita kaikki eivät tiedä:
1. Rakastan kirjoja. Tarinoihin uppoutumista, hiljaisuutta ja rauhaa. Fantasiaa ja taitavia kirjailijoita. Musiikki taas ei ole minun juttuni.

2. Olin ensimmäistä kertaa humalassa juuri täytettyäni 15.. Erittäin humalassa. Koko seuraavan päivän kestänyt krapula, sammuminen ja iki-inho lonkeroa (ja mitä tahansa mikä maistuu greipille) kohtaan.

3. Olin ensimmäistä kertaa sängyssä juuri täytettyäni 14.. Erittäin surkeassa 'suhteessa' joka muuttui sitten erittäin surkeaksi 'seksisuhteeksi'. Surkeaa.

4. faktoja: vielä 16, opiskelen lähihoitajaksi toista vuotta. superkäkkärä luonnonkihara. Ruskeat silmät. Kaksivuotta nuorempi pikkusisko. Ei lemmikkejä. (iki)Sinkku. Miljoona allergiaa ja keliakia.

5. Olen aina ollut laiska liikkumaan. Urheilu harrastus kokeilut ovat kestäneet enintään vuoden, lenkkeilemään en itseäni saa enkä kyllä tekemään mitään muutakaan. Vapaa-aika kuluu tietokoneella istumisessa, lukemisessa ja bb: tuijottamisessa.

6. Kotona oleminen rassaa erittäin paljon, jos en saa olla yksin, mutta en jaksa tehdä mitään muutakaan. En osaa jutella vanhemmilleni, eivätkä he koskaan puhu minulle mitään 'järkevää'.

7. Syömis sähläilyä, -itkua ja -häiriöilyä. Pikkulääkitys, joka ei vielä edes tehoa. Sairaalalla ravaamista ja laihdutusta (yritystä).


Osasimpa taas löytää positiiviset asiat -.-''
___

Kiitos Girlygirl. En olisi jaksanutkaan keksiä mitään kirjoitettavaa :--D

5 kommenttia:

Kelvoton kirjoitti...

"Sängyssä vasta 14-vuotiaana."
Mitähän tuo sana 'vasta' tuossa hommailee?

Anttu kirjoitti...

Tse-tseh, minä nyt sitten tämän tein myös.

^^ niinpä, en sanoisi "vasta", 14-vuotias on aikamoinen lapsi. Nyt kun ajattelee vanhempana omia sekoilujaan niin puistatuksia siitä vaan saa. Hyihyi.

Anttu kirjoitti...

EI VITTU! perkele. Tää on just niin tätä lukihäiriötä, en edes mitään eroa tossa kommentissa nähnyt typojen välillä. Ei helvetti anteeksi u_u;;

noice kirjoitti...

unelmissas.

Merenneito kirjoitti...

aaapuaa kiitos *_* <3

täytyykin heti vastailla, ho ho ho :D Ihanaa kun on joku muukin joka ei harrasta urheilua. Onhan se kivaa, mutta ei vaan jaksa.