5.11.09

Aamu tuntui alkavan huonosti. Väsyttää tuhottomasti, kaikki on loppu, silmät on turvoksissa ja huone on kuin mikäkin jääkaappi. Ikkunasta ulos katsominen piristi, lunta. Tavallaan teki jopa mieli mennä kävelemään minimaallisessa 'hangessa'. Tavallaan. Vain aste pakkasta, ei siis mikään maailman kamalin kestettävä, mutta ilo lumen peittämän maiseman kauneudesta ei paljoa mieltä lämmittänyt, vaan se yksikin aste pureutui vaatekerrosten läpi luihin asti. hyrrr..

Töissä mieliala nousi ja päivä lopulta kului ihmeen nopeasti (vaikkakin väsyneenä). Aamulla olin taas viimeinen, joka aamun raportille saapui. En osaa vieläkään lähteä tarpeeksi ajoissa kotoa ja olen toivottoman hidas riisumaan vaatteita pukuhuoneessa. Työpäivän päätteksi sain vielä toiselta ohjaajalta kyydin kirjastolle (ei se pitkä matka olisi ollut), lainasin Marie Phillips :in - Huonosti käyttäytyvät jumalat, joka kertoo kreikkalaisista jumalista asumassa kimppakämpässä nykyajan lontoossa (fun) ja käväisin vielä kaupassa tuhlaamassa rahaa läkeroleihin ja energiajuomaan. Kävellessä kotiin puhuin ystävän kanssa puhelimessa yllättävän kauan, puoli tuntia. Kotona mieliala laski, vaikka koko talo loisti tyhjyyttään.

Huomenna kaupunkiin. Sairaalalla verikokeet ja EKG. Kaupungille epätoivoiseen talvikenkien ja -takin metsästykseen vailla motivaatiota (tietenkin kylmenevä sää uhkailee jääpuikoilla). Ja nyt huomaan että olen käyttänyt liikaa sulkeita koko tekstissä, mutta en jaksa vaivautua korjaamaan asiaa.

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Oi kun tännekin tulisi jo lunta, pulkkamäkeen lasten kanssa!! :D ( käytetään vaan sulkeita)

SmilingGirl kirjoitti...

Lumi ilman kylmyyttä olisi unelma. <3

Tsemppi verikokeisiin ja EKG:hen, vaikka et niitä sen kummemmin jänskätäkkään!

Jenni kirjoitti...

Oi, kuin myös - suorastaan loistava musiikkimaku sinullakin ;D

Oi kun tännekkin tulisi jo kohta lunta. Vaikkakin se tarkoittaa (taas) uusien talvilenkkareitten ostoa :\

Kuulostaa melko mielenkiintoiselta tuon kirjan idea. Kerro sitten oliko se niin hyvä, että sen voisi lukea! :)