4.11.09

here we go again.

Päivät ovat olleet helpompia. Sisko on saanut ajoluvan läpäistyään mopokortti-kokeen ja mahdollisuus, että skobani tankki saataisiin tyhjäksi talveksi nousee olemattomasta kohtalaiseksi. Minähän en omalla kaksipyöräisellä ole nyt vuonna -09 vaivautunut ajamaan kuin.. 5 kertaa?
Töissä käyminen puuduttaa ja olen alkanut tekemään hitaasti edistyvää hoitosuunnitelmaa, joka tavallaan tuo vain helpotusta, kun saa vaihtelua syöttö-vessa-peti -linjaan. Ensimmäiseksi tämä asukas sai muistia mittavassa MMSE-testissä pisteiksi 12/30, joka on alhainen, varsinkin kun asukas oli vielä pari kuukautta sitten huristellut iloisesti autolla paikasta toiseen :--S. Kerrotaan että on kolmaskymmenes ensimmäinen päivä lokakuuta ja huomenna on marraskuu, kysytään välissä mikä viikonpäivä mahtaa olla ja saadaan seuraavissa kysymyksissä vastauksiksi että on kevät ja joulukuu. Right.
Yksi asukkaista syöttää 'lastaan' (vaaleanpunainen nalle/valkoinen kissa pehmolelu) kaatamalla kahvia tämän kurkusta 'alas', toinen syö sisarensa ruokia ja kolmas alkaa kaapimaan lautaseltaan ruokaa suustaan ottamilla tekohampailla.

Kuuntelen Paramoren levyjä, juon teetä saunassa ja yritän olla ajattelematta. Marraskuu-muutos on sujunut hyvin. Postissa tulee vähän väliä kirje joko sairaalasta tai kelalta. Kelakortti on hukassa ja tarvitsisin sitä. Perk..

Ei kommentteja: