2.1.10

angst!!!11 :( :<<<< argh

mä olen tyytymätön. Vittuuntunut. Ahdistunut. Vihaan itseäni, siinä kaikki. En osaa käydä nukkumaan, mennä makuuasentoon. Tuntuu pahalta, juon lähes täyden siideripullon tyhjäksi nopeasti. Ahdistaa silti, itkettää. Tuntuu sekavalta ja kamalalta.

Silti päivä on ollut hieno. Uusivuosi oli hieno. Sain tuntea iloa ystävän sanoista ja teoista, auttaa ja kannustaa. Tutustua tämän poikkikseen ja tietää että tämä henkilö osaa oikeasti ja aidosti välittää. Sisko terrorisoi uudenvuoden viettoamme tulemalla paikalle poikkiksen ja parin kaveinsa kanssa. Vanhemmat ovat kohtuullisen rentoja. Saamme juoda ja juhlia, kunhan se tapahtuu kohtuudella ja sovitusti (vaikka sovitut asiat tulee aina jollain tavalla rikottua) eikä se tuota meille ongelmaa ja olemme kohtuullisen vapaita menemään minne huvittaa milloin huvittaa. Mutta sisko tuo tyhjään taloomme vieraita, polttaa tulia takassa ja juo. Mistään ei ole sovittu mitään ja seuraavana 'aamuna' vituttaa kun tulee väkisin konflikteja Väen kanssa. Kun yksi asia vituttaa, niin vituttaa kaikki.
Uudenvuoden saunassa pestään pois kulunut vuosi. Pelataan korttia, käydään syömässä, katsotaan elokuvaa ja pelataan taas korttia, kunnes nauramme ja heitämme yliväsynyttä läppää kuvitteellisista tilanteista. Menemme nukkumaan, otan koneen ja kärsin alussa kuvailemia tunteita. Mä en ole tyytyväinen itseeni tein mitä tahansa. Tahdon aina muuta.


vitun angstinen post.

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

* halaus *

Harva meistä voi rehellisesti sanoa, että on tyytyväinen..Toivottavasti pahin tuosta olosta menee pois.

Sca kirjoitti...

Yhdyn edelliseen.

www.closerttedge.blogspot.com onpi muuten blogini uusi osoite, jonka otan käyttöön luultavasti tänään. Kerroin asiasta jo blogissa, mutta tahdon varmistaa lukijoiden tietävän asiasta varmasti. <: