31.5.09

outside party



Lähdin yhdeksän aikaan. Mentiin kaverin kanssa yläasteelle/luokiolle. Se oli täynnä porukkaa. Viime vuonna oli kyllä enemmän.
Istuttiin samaan pöytään muiden saman ikäisten kanssa. Siinä oli yläasteen tuttuja. Joidenkin kanssa ollut joskus hyviäkin kavereita. Joskus.
Porukka heiluu paikasta toiseen. Ihmiset puhuvat lähdöstä paikkaan, jossa on enemmän tätä vanhempaa väkeä. Siellä on kotiteollisuus soittamassa.
Sisko parka on umpi jurrissa. Sen silmät seisoo päässä jo valmiiksi kun saavun paikalle. Nappaan sen kädestä puolikkaan kultalonkeron. Sillä mä aloitan. Jossain vaiheessa kana (siis sisko) tulee meidän pöydän luo minun exäni mukanaan.
Kana: "Juteltiin tässä sun ja Mikon (nimi muutettu) puolivuotta kestäneestä suhteesta.."
Mikko: "Pikemminkin PUOLITOISTA vuotta kestäneestä..."
Kana: "Olitte kuulemma vähän.. (näyttää hankaavaa käsiliikettä)"
Mikko: "Se valehtelee... Mitään oo sanonut."
Ynnä muuta sellaista.

Porukka heiluu, nauraa, juttelee ja muistelee. Jotkut itkee peruskoulusta pääsemistä.
Ei se niin kauheaa ole. Pikemminkin helpotus.
Poliisit tulee kun aikaa on kulunut tunti. Ne menee yhden ensikertaa juovan luokse. Se on sammumispisteessä. Kaikki muut lähtee juosten tai kävellen. Riippuen pelosta kiinni jäämistä kohtaan ja humalatilan vahvuudesta. Kana juoksi ja helvetin lujaa (kompuroiden) katse poliiseissa. Voi raukkaa.
Me lähetään infopysäkille, maksetaan tilataksin kuskille ja lähdetään sinne, missä porukka on katsomassa kotiteollisuutta. Líput 17 euroa. Mä jään mielummin ulos.
Soitan kanalle. Se on siinä kunnossa että sen absolutisti poikaystävä lähes kantaa sitä. Soitan sen poikaystävälle kun en saa puheesta enään selvää. Sovitaan et se vie sen sinne missä sen pitikin yönsä nukkua. Voi känniääliö.

Konserttipaikalla on enemmän väkeä. Siellä taas kierretään seurasta toiseen. Samat poliisit tulee sinnekkin. Menevät porukkaan josta lähdettiin paria minuuttia ennen kaverin kanssa. Vaikka eihän ne mitään näille tehny.
Vaihetaan kuulumisia ja juodaan lisää. Tunnit kuluvat ja porukkaa lähtee ja tulee. Lopulta jäädään istumaan johonkin porukkaan. Vitusti hyttysiä, mut me pummittiin joltain hyttysmyrkkyä >:)
Soitan mutsin hakemaan kun alkaa into hiipumaan. En jaksa välittää siitä et oon juonu. Ei se siitä suutu. Se tietää että juon kohtuudella. Ainoa pelko on et se haistaa tupakan. Poltan kännissä. Vittu.

Kerron sille miten meni. Poliiseista ja muista. Nauran päälle. Kiusaan äitiä jutuillani. Heitetään kaveri kotiinsa.

Nyt aamu menny ihan kivasti. Sanoin äidille et haluan ottaa koko päivän aurinkoa.
Okei, sulla olikin eilen niin rankka päivä. En tiiä tarkoittiko se pelkästään tarjoilua, vai sitä ja iltaa. Ei kai sillä väliä.
Nyt vaan otan aurinkoa ja juttelen kanan kaa miten sil meni loppuilta. Huonommin kuin luulin. Voi pientä.



EDIT
Otin aurinkoa about 3 ja puoli tuntia. Rusketuksen jo huomaa. Juon vaan pepsi maxia ja kuuntelen musiikkia. Loppu ajasta kun porukat on käynyt kaupassa, luen cosmoa, koska kaveri antoi huonoja vaikutteita pari yötä sitten.
Nyt pelkään että oot polttanut koko helvetin ihoni. Senhän huomaa vasta myöhemmin? Oon palanut vaan kerran aikasiemmin enkä muista millanen olo silloin oli.
EDIT2
Lakkaan kynnet! Toisen kynnen kohdalla alkaa harmittaa. Mulla on kamalat kynnet. Leveät ja pyöreet. Ja tää lakka vaan korostaa sitä. Mustaa kynsilakkaa. Toinen käsi lakattu. Vasen. Aloita heikommalla kädellä.. En mä koskaan. Eikä jaksa enään lakata. Kuljen toinen käsi lakattuna ja muistan toisen vasta parin päivän päästä, kun toisen lakat on jo rapisseet pilalle.
Ja miksi mä en käytä koskaan lakkaa?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ei helvetti nainen. Tää on hienon näkönen 8)Ehkä mäkin joskus opin käyttämään tätä paremmin. Ehkä joskus.
Teillä kuulu olevan hauska ilta, kaduttaa vaan kun en lähtenytkään kaupunkii, josta olisin päässy nopeesti sinne. No, se meni jo. =)) Keep going 8)

Unknown kirjoitti...

Tsiisus. Mä olen edelleenkin aikaajoin tän kanssa hukassa, mut kai tää tästä. Tämmönen datistelija kun ole 8)