26.6.09

boom boom boom, I want u in my room.


Isä tuli siis eilen. Sen piti tarkoittaa sitä, että jäisimmekin isovanhemmille vielä pariksi päivää. Isä kuitenkin ei ollut paikalla moneen tuntiin, ilman kännykkää ja päätimme että lähdemme kuitenkin kotiin, kun siskokin tahtoi lähteä rannalle ystävien kanssa (ryyppäämään, mutta ei kerrota siitä äidille).

Päivä oli niin kuuma. Ulkona haluaisin ottaa niin paljon aurinkoa kuin mahdollista, mutta on kuuma. Bikineissä en kehtaa olla joten nippa nappa menen kevyt mekko päällä ulos. On niin kuuma, ettei itäsuomen hyttysetkään jaksa härnätä. Pelaan Sokkerin kanssa krokettia, räpsin kuvia ja totean, että kaloilta on uima-altaassa loppunut happi (nekin otti aurinkoa mahat ylhäällä). Pakkaan ja isä saapuu paikalle. Se ei oikein tykkää ideasta että lähdemme jo tänään. Eikä siitä, että muiden mennessä isän puolen isovanhemmille syömään, jonne minun kummitkin ovat saapuneet, minä menen serkkujen kanssa kalaan. Mutta ei voi mitään. Päätetään, että minä menen kalaan ja he hakevat minut lähtövalmiina sen kun olen palannut.
Kalassa muut uivat ja minä kalastan hetken. Yksikään kala ei tietenkään ole paikalla, muiden pärskiessä ja kiljuessa (jälkimmäisen hoiti Poikanen), mutta uistinta on kiva viskoa. Ympärillä pörrää sata eri sortin hyönteistä. Paarma, hyttynen, mäkäräinen... Lopulta luovutan ja etsin ötökkä turvaa sauna-autosta ja juoksemisesta. Juokseminen oli tehokkaampi tapa mutta liian raskasta tuossa säässä. Silmiäkin kutittaa ja kirvelee heinät, allergialääkkeestä huolimatta ja mummo armahtaa minut ja saan heidät lähtemään.

'Kotona' syön Poikasen kanssa ja pakkaamme tämän tavarat. Sokkerinkin piti tulla meidän kyydillä, mutta tämä halusikin jäädä vielä mummolaan. Poikasen ikuisuuden kestäneen ruokailun ja saippuakuplien puhaltelun jälkeen me lähdetään. Sisko on tuonut toisilta isovanhemmilta 12 uutta mini-rautakoukku-irroita-nämä-toisistaan kikkailua ja tämä käyttää hyväksi tetris pelailujaan asetellessa tavaroita takakonttiin. Vilkutetaan mummille, ukille ja Sokkerille ja kaasutellaan pois.

Ajetaan kotiin melkein yhtäkyytiä. Välillä käydään tankkaamassa ja pudotettiin Poikanen kyydistä, isänsä vietäväksi. Matkaan meni silti about 5 tuntia. Kuunneltiin nrj :tä ja ratkoin älykoukkuja. Matka meni ihmeen nopeasti. Olen kai kasvanut ohi siitä iästä kun koko ajan autossa istuessa hoetaan 'tylsää, tylsää tylsää'.
Kotona en olekkaan niin matkapirteä. Äidin huutaessa jotain vastaan huutamalla. Tylysti taas. Ohimenevää pirteyttä.

Sainpas kirjoitettua. ja nyt saunaan. Huomenna imen itseni täyteen aurinkoa <3

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Eiks älykoukut oo jotain niitä älypeli tsydeemejä. Jos on nii mä en oo saanu kun muutamia auki...

Ainii ja huomasin äsken, että ohohups, tuli molemmille sana 'boom' otsikkoon (Joo, mä kirjotin vika. :'D)

Nop, älä polta itteäs huomenna! Paaaljon aurinkorasvaa. :''D

Unknown kirjoitti...

Niin lisäsinkii. 8))
Ja täällä sataa! :oo Tai ainaki sato..

cicruscow kirjoitti...

Oli varmaan siskollasi kovat kännit jos kerran niin kuuma oli :)
Noh, jotkuthan pitävät siitä että blogit ovat ns. neutraale ja näyttävät palalta pareria. Mutta juu 8) Ja ei, ihanan nätti ja luonnollinen blogi sulla! Tosin, vaihteluhan virkistää?
Koitan kirjotella sinä mielessä, niin että saan tekstistä mahdollisimman ymmärrettävän :)
Ihan suomalainen olen kyllä, sujuvasti puhun!