30.6.09

sain photoshopin !

Siskolla menee lujaa.
Ensin se luulee että on tammikuu, sitten se lämmittää itselleen raakoja perunoita, jonka se tajuaa vasta purastuaan pilkkomaansa palaa.
Se hakee keitettyjä perunoita ja kävellessään huoneeseen, hän on ehtinyt matkalla hukata lautasensa. Hän etsii ja löytää sen lopulta tietokone pöydältä, vaikkei hän koneella käynyt.
Kun hän alkaa syömään, hän tajuaa hukanneensa haarukan. Sen hän oli jättänyt keittiöön.
Sillä on kuulemma vähän tyhmä olo.

Minä yritän ottaa aurinkoa. Vaihdan bikinit ja etsin itselleni kirjan ja lasin kokista. Muutaman minuutin päästä ampiainen ilmeisesti yrittää tappaa minut aina kun istun ottamaan aurinkoa. Kerta toisensa jälkeen nousen ja kävelen karkuun ja aina se palaa. Luovutan ja menen sisälle.

Valokuvaaja sukulainen (joku äidin eno) antoi siskolle suomenkielisen Abode photoshopin asennus levykkeen. Lataan sen tänään omalle koneelleni ja sitten olen onnellinen<3

3 kommenttia:

Anttu kirjoitti...

Uaah mulla on aina toi vähän tyhmä olo ilmeisesti kun yhdellä kertaa ei saa ikinä otettua kaikkea tarpeellista mukaan ja joutuu palaamaan askelissaan ja raydarmaan kaikki paikat lävitse että se yksi hiton mehutetra, joka varmasti oli vielä äsken kädessä, löytyisi että voisi ottaa sen mukaan parvekkeelle. No, onneksi sen löysin mutta johoh, sitten kerkesin kadottaa tupakan suustani, että tässä sitä taas ollaan, lähemmäs tunti mennyt enkä vieläkään ole päässyt tämän pidemmälle!

henkäys kirjoitti...

Photoshop! Ei vitsit mäkin haluisin sellaisen, vaikka niissä onkin ihan sikana opeteltavaa.

Uskoisin itselläni olevan lievä lukihäiriö, koska kirjaimet eivät enää pyörähtele väärinpäin, mutta juuri nuo yhdyssanat ja jotkut muutkin sanat kirjoitan väärin. En osaa myöskään mitään kielioppia. Mutta hyvä jos joku ei keskity kielioppi virheisiini vaan tekstiini :) *Jaksamista*

Bree kirjoitti...

Vastasin sulle jo kommenttiisi omaan kommenttiboksiini, ois varmaa tänne pitäny tulla, ettei sun tarvi sieltä kuikuilla :) No mutta joo kyllä mä ton onneks tajusin, että ne kuidutki on parempi saada, muutenkaa en kaikkii ruokaaineita varmaan saa tarpeeks. Ja se pituus tosiaan on 157 cm, eli aika lyhyt.

Mulla on tosi usein toi sama tuuri, että kun yrittää vaikka lukea ulkona niin joku kärpänen tai muu öttiäinen alkaa vahdata siinä ja pyörimään pään ympärillä. Ärsyttävää kyllä :D

Anteeks tämmönen metrikommentti :D