2.7.09

missä noppa on?

Illalla kysäisin siskolta huvittaisiko pelata. Kaivoimme pari lautapelia esiin, otimme tyynyt ja menimme huoneeni lattialle huvittelemaan. Scrabble, monopoli, game of life... Siskon kannalta ikävä juttu. Voitin kaikissa ja sisko otti pistelasku vihkomme ja kirjoitti kaiken maailman kiroamisiaan tikkukirjaimilla kera söps-äksy irvistysten, sanomatta sanaakaan. 'I hate u >:('. Se osaa vääntää häviönsä leikiksi ja hetken sanattoman kiroamisen jälkeen hän yhtyy nauruuni.
Kello 23.00, 00.30, 01,45, 03.06....

Äiti herättää minut. Olen ihan hämmentynyt. Nukuinko koko päivän? Äiti kotona? Ei. Hän vain tuli ruokatunnille. 'Otatko perunoita?'
Seuraava hämmennys. Sisko heräsi ennen kahtatoista. Ensimmäinen kerta koko lomalla, ilman että hän olisi lähdössä jonnekkin.
esim. tilanne eilen, kun hän lähti lempäälään ennen kymmentä ja kun heräsin 11 aikaan olin tietenkin koko päivän ihan hiljaa jotta sisko ei heräisi. Ihmetellä sitten kolmen aikaan kun koko ihminen ei ole paikalla, kun aijon herättää hänet, ennen kuin töistä palaava isä ehtii nähdä.

Olen uppoutunut taas kirjoihin (Artemis Fowl -sarja menossa. Suosittelen taas). Ahmin tekstiä jatkuvaan. Kappaleiden välissä myös ostanut sopivat collegehousut (joissa on jokin ihme nilon nauha joka repii ihoni verille) ja muuta tarpeellista ja tarpeetonta (lakana entisen puhkikulutetun tilalle ja läkerol askeja myrkyttämään kehoni makeutusaineilla). Äiti ehdottelee minulle pientä ikkunan pesu projektia (minä siivoomassa yksin talon 12 ikkunaa) kun sisko rahapulastaan huolimatta haluaa jättää väliin. Mansikkamaasta löytyy joka aamu enemmän ja enemmän punaisia ja makeita mansikoita ja kuumuus alkaa olla liikaa jopa minulle.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Luinko oikein? Kuumuus liikaa sinulle? Whhooaa, siitä alkaa tietää milloin todella on kuuma. =))

12 ikkunaa. Paljon se. Vielä tällä säällä. Meinaakohan tämä ikinä viilentyä. 8)

Unknown kirjoitti...

Pitäisiköhän alkaa useammin kirjoittaa yöllä. :'''D

Jotenkin arvelin, että osaisit vastata siihi mopojuttuun, vaikkei se varsinainen kysymys muistaakseni ollutkaan 8DD Muttakiitus, en ollutkaan niin pihalla mitä luulin olevani.

Tiesitkös. Väsymys on hassu olotila =))