17.6.09

'tästähän tuli ihan tyhmä'

Elikkäs päätin muokata ulkoasua. Kuva jotenkin kuvaa minua (ja vain koska siinä on kirja) ja halusin vaihtaa sen, sen takia. Värit näyttää kamalilta ja muutenkin on epäsiisti. Pitääpi siis yrittää muokkailla vielä.

Tuli eilen selailtua taas kuvia ja niitä löytyi taas muutama kymmen. Oijoijoi.. Milloinkohan niitäkin laittais. Siinä löytyi toikin otsikko kuva.

Ja edelleen vituttaa kun tästä ulkoasusta ei tullu mitään...

Juhannus suunnitelmat on vähän auki. Kavereiden kanssa silloin kyllä, mutta missä ja mitä naamaan tungetaan. missä seurassa ja missä vietetään yö. Kotona en haluaisi olla. Eikä tarvitsisikaan. Kotikylässä olisi kaikki menossa peräkylille. Sinne myös jotain vanhoja kavereita (joista yhdellä on lähemmäs 50 kipaletta siidereitä) mutta ei taas tuolla seuralla huvita juhannusta viettää. Kaipa se on sitten niin että kaupunkiin ja puistoon. Kotiin voi aina tulla nukkumaan.

Voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä jotakin. Olen kerrankin virkeällä tuulella. Mukavaa vaihtelua n. 3 päivän jaksamattomuus -putken jälkeen. Jos vaikka saisi pidettyä mielen kirkkaana. Voisi siivota ja hoidella hommia, jotka on jäänyt hoitamatta. Olenpas todella ollut toimintakyvytön :o

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tästä tuli mun mielestä kiva 8) Tyksin.

Ja juhannuksesta. Eiköhän me sitten kaupunkiin mennä? Aattelin et otan yökamat mukaan ja meen sinne minne pääsen ja jos en pääse minnekkään nii meen kotiin 8D

Anttu kirjoitti...

Kyllähän tää ihan hyvä on, ei hyppää silmille niin kun toisten ulkoasut joiden tekijöiden värisilmät on ilmeisesti sokeutuneet.

Enkä minä todellakaan loukkaantunut, halusin vain tarkentaa itsellenikin asiaa :) se vaan on niin vaikea asia minulle, myöntää että on vammainen... nykyneurologien mukaan vielä cp-vammanenkin jos ottaisi kuuleviin korviin.