6.6.09

unohdun tarinoihin.

Eilinen venyi hieman pitkäksi. Piti mennä ystävälle (joka asuu n.70km päässä) mutta ensin myöhästyin linkusta kun jätin lompakon kotiin, ja toiseen linkkuun lähtiessä tajusin että olen oikeasti hukannut sen, joten jäi lähtemättä. Lompsassa oli linkkukortit.
Ystävät tulivat sitten meille :) Kauhee datis - pleikka meiniki päällä. Mutta ihan rentoa ja mukavaa.
Illalla sitten 2 fast 2 furioussia siskon kanssa ja ficin lukemista. Ystävät saivat koukkuun.

Tänään heräsin kahdentoista aikaan, kun äiti tulee reippaasti ilmoittamaan että kolmen tunnin päästä vieraita, ja jatkoin yöllä alkanutta tekstaamista ystävän kanssa. Taisin heikentää senkin mielenvakautta hieman.
Siistin huonetta, vaihan vaatteet jaaaa

luenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluenluen

<3 löysin taas ihanan kirjan. Se on tämä nälkäpeli. Pakko nyt ylistää sitä kun tänään ei muuta olekkaan pääkopan sisään mahtunut.
Eli siinä on joku tulevaisuuden pohjois-amerikka, joka on kärsinyt kaikista luonnonkatastrofeista, kuivuudesta, myrskyistä yms. Ja lopulta siellä käytiin sota jälkellä olevista ruuista. Voittaja "alue" alkoi hallitsemaan maata, joka nimettiin Panemiksi. Muille alueille se keksi rangaistuksen: nälkäpeli.
Hävinneitä eli rangaistavia alueita on kaksitoista. Vyöhyke 1, vyöhyke 2 jne.
Joka vuosi jokaiselta vyöhykkeeltä valitaan 1 12-16 vuotas poika ja tyttö mukaan nälkäpeliin, jossa nuoret laitetaan vaativiin olosuhteisiin luonnon armoille, josta päästäkseen heidän on tapettava kaikki muut pelaajat, ja säilyttävä viimeiseksi hengissä olijaksi.
Hallitus käskee pitämään nälkäpeliä juhlana, ja se näytetään koko maassa tosi-tv ohjelmana.
Vyöhyke 12:n äidistään ja pikkusiskostaan huolehtiva Katniss ilmoittautuu vapaaehtoiseksi kilpailuun, jotta hänen pikkusiskonsa Prim säästyisi varmalta kuolemalta, kun arpa osuu tämään kohdalle. Katniss viedään areenalle, jossa hänen täytyy selvitä luonnon olojen keskellä pakoillen harjaantuneita kilpailijoitaan.

Loistavasti kirjoitettu :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Toi kirja kieltämättä kuulostaa mielenkiintoiselta. =)
Ja jes! Koukussa! 8))))