24.7.09

kiire.

Mutsi kyselee keittiössä aijonko aloittaa mitään harrastusta. Kysyessäni, että mitä muka, hän ehdottaa paluuta ju-jutsuun. En mä halua enään keski-ikäisten ukkojen heiteltäväksi. Katselen Vanajaveden opiston kirjasesta ensivuoden kursseja. Terveysliikuntaa ja kuvataidetta. Voisin mennä maalaus-, piirrustus- tai keramiikka kurssille. Mutta tällä kertaa tarvitsisin sinne mukaan ystävän. Joka ikinen harrastus mitä minulla on ollut, on ollut kiva ja hauska, mutta ne ovat aina kestäneet sen vuoden ja loppuneet. Olin aina yksin. Mutta ystävän raahaaminen kursseille olisi turhan hankalaa ja vapaa ehtoisien käsiä ei ylös nousisi. Ehkäpä minä pärjään ilman kursseja ja piirrän yksisteni jos saan aikaiseksi.

Iltapalaksi täytekakkua. Johonkin kadonneet selitykset maitotuotteista ja leipäpaloista. Terveellisistä vaihtoehdoista. -.-

Kuitenkin. Tänään, sopivasti kun näytän kävelevältä ruumiilta, ystävä soittaa ja kertoo, että olisi sopiva päivä lähteä hesaan. Varmaan parin tunnin päästä ja takais joskus ensi viikolla. En tiedä. Stressaa.

n_n kivaa noi äkkilähdöt.

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Kiitos kommentista, varmasti pidetään kivat jatkot ;)
Pärjäilyä!