19.7.09

kolme.

Btw. siellä mökillä oli hervottoman paljon eläimiä. Kuolleita. Alakerran takkahuoneen seinälle oli ripustettu 'koristeeksi' 6 kettua ja 2 supikoiraa. Takan päällä oli kans joku isompi nisäkäs. Portaikossa oli orava, varmaan 6 näädän tapaista, kotka ja jotain. Riikinkukko ja pöllö olohuoneessa. Inhotti kaikki.

Kuitenkin viimeisenä päivänä uskaltauduin koskemaan takkahuoneen kettuihin. Silittelin niiden elotonta turkkia kuin hyvästeiksi. jokaista vuorollaan. Ne olivat tosi pehmeitä ja lämpöisiä. Jatkoin silittelyä supikoiriin ja hätkähdin turkin karkeutta. Ne kaikki siinä seinällä olivat aika hypnoottisia. Ajatuksissaan katse aina kohdistui niihin.

Minulle kuulemma sopisi kasvissyönti. Mainitasseni mielenkiinnostani kasvissyöntiä kohtaan ympärillä olevien kasvissyöjien päät nyökyttävät positiivisesti. 'Sulle sopis kasvissyönti. Oot sellanen vähän boheemi..' Ai olen mikä? No joo. Päätin alkaa kanavegetaristiksi. Ei punaista lihaa. En tykkää siitä ellei sekin ole jauhettu epämääräiseen ja epäterveelliseen muotoon jauhelihaksi. Tein päätöksen ja löysin itseni seuraavana päivänä pistämässä metukkaa leivän päälle. Idiot.

Simba alkaa ajamaan ajokorttia. Minun 17 vuotispäivään on vielä puolivuotta. Vielä vuosi kunnes pääsen itse maksamaan siitäkin ilosta. Simba muuttaa kohta omaan asuntoon. Minä jään vanhempien nurkkiin nyhjöttämään. Sillä on hevonen, kani, kilpikonna ja koira. Minä olen kaikelle allerginen. Tasan ei mee taas onnenlahjat.

----------------

Kello on 00.21.. 00.22. Minun piti tehdä jotain enkä muista yhtään mitä. Hakea juotavaa? Tehdä jotain netissä? Sammuttaa valot? Päädyn kirjoittamaan tänne.

Tästä tulee hölmö postaus. Kirjoituksia tältä päivältä (eiliseltä), nyt ja vielä myöhemmin tänään. Luen taas 'Ennen kuin kuolen' kirjaa. Niitä harvoja mitkä pitää lukea kahdesti. Ei sen takia, etten ensin ymmärtäisi, vaan koska se on niin hyvä ja muuttuu uudelleen luettuna vain paremmaksi. Katsottiin Väen kanssa Bolt. Liian lapsille tehty elokuva minun makuun. Olen yliväsynyt, ajatukset ei pysy kasassa ja koko ajan turhauttaa, kun asiat unohtuu. Tahdon muuttua toiseksi ihmiseksi, erillaiseksi. Kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi. Tahdon kampaajalle. Koulun alkuun on alle kuukausi. Kolmisen viikkoa. Aika kuluu taas liian nopeast. Sitä ei saa pysähtymään. Se ahdistaa. Viimeiset tunnit olisin voinut käyttää viisaammin, mutta en käyttänyt. Siinä meni sekin tilaisuus. Aika on kamala käsite. Ihmisen aika on lyhyt. Liian lyhyt minulle. Tahdon olla taas 5 vuotias. En 16 vuotias ääliö teini.

Laukku makaa lattialla purkamattomana. Oikeasti olen liian väsynyt koneella oloon mutta olen silti. Olisin voinut nukahtaa jo tunteja sitten. Kun päätän sulkea koneen, alkaa joku juttelemaan mesessä. Kaikki viisästyy ja ajatusten juoksu hidastuu. Tuntuu niin tehottomalta. Tahdon nukkua koko huomisen.

Käytän liikaa sanaa 'tahdon'.

-----------------

Kello kolme.

Ajattelin maata sängyssä koko päivän. Etten nousisi _minnekkään_. Kuitenkin herättyäni totean päivän olevan nousemisen arvoinen. Vanhemmat lähtivät taas. On viimeinen kaunis päivä. Sisko panikoi aamulla. Lähtee huomenna rippileirille. Miten paljon se ottaa syötävää mukaan? Mitä se sanoo kummilleen, - jota se ei ole nähnyt kymmeneen vuoteen - , kun sen pitää pyytää se alttarille siunaamaan? Mitä se tarvitsee mukaan? Sitten se näyttää kannettavaltaan 'galleriajulkkisten' kuvia, kertoo kuka on kenenkin kanssa. Ei se niitä tunne. Se vaan kyylää tuntemattomia ja juttelee niille ja pitää kavereinaan. Itse en tuollaiseen pystyisi. Se keksii mulle galleriaan uuden nickin. En tiedä pidänkö siitä. Sitten se jättää mut yksin kotiin ja yritän räpsiä itsestäni kuvia. Ei yhtäkään hyvää. Tuntuu taas että voisin mennä punkanpohjalle.

Huomenna Bunnyn ja Blondin kanssa katsomaan uusin potteri (<3). Näyttää taas hyvin tehdyltä. Enemmän huumoriakin saatu mahtumaan mukaan. Se päättyy ilmeisesti erillailla kuin kirjasarjassa tai on muuten erillainen.

Sain taas uuden lukijan (wau). Hassua :)

Laitoin eilen pyykkiä ja unohdin pyykit koneeseen. Nyt ne on ollut siellä märkinä vuorokauden. Pitäisi jaksaa tehdä.

Se sänky kuulostaa edelleen paremmalta.

Mietin näyttäisinkö paremmalta kaljuna. Pörröinen tukka on niin vaivalloinen ja kammottava. Jos vain leikkaisin kaljuksi ja pitäisin erillaisia hattuja ja meikkaisin räväkämmin. Tyyli se olisi sekin.
Voisin oikeasti tehdä jotain. Kotona on paljon mukavampi touhuta kun on yksin, joten voisin tarttua tilaisuutteen, enkä odotella vanhempia.

1 kommentti:

Anttu kirjoitti...

Juu, on oikein ihana... kyllä sitä nimeensä ajan kanssa kasvaa kiinni kunhan vaan pääsee omentiaalisten takaliitteiden yläpuolelle.

Jermu on oleva Jermu, kerran sen isällä nimi on kultainen Daniel jo. Itseasiassa tykkään siitä nimestä aivan mielettömästi, se on vaan niin hyväntuulinen ja vinha ja sopii kuin nakutettu sille pienelle pojalle :3 Taitaa olla suvussa nimipervoilupakkomielle...