14.9.09

ei hyvä päivä.

Kaikki on vähän pielessä aamusta alkaen. En herää herätyskellooni, sisko nousee viereisestä huoneesta sulkemaan sen. Kymmenen minuutin päästä soi kello uudestaan. Soi kaksi minuuttia ja alan vasta sitten herätä tajutakseni, ettei musiikki kuulu viikonlopusta tutun päihdeongelmaisen puhelimesta, kuten luulin, vaan se on herätyskelloni. Sammutan kellon samalla hetkellä, kun siskoni tulee ovesta (oviaukosta) sisään. Mutsi pilaa aamuni nousemalla aikaisin ja pitämällä saarnaa syödessäni aamiaista.

Koulussa ensimmäisenä pistoharjoitukset. Otetaan ruisku, vaihdellaan neuloja, täytetään ruiskuja ja tapellaan ilmakuplien kanssa. Pistetään keinoihoihin ja lopulta vuorotellen siirrytään verhon taakse pistämään keittosuolaliusta s.c. (ihon alle) mahaan. Alunperin ideana pistää itseämme, mutta kun oli mahdollisuus pistää kaveria, niin mielummin sitten niin. Täytän ruiskun, vaihdan pistoneulan, tappelen ilmakuplien kanssa, puhdistan ihon ja pistän. Easy. Sitten tulee kaverin vuoro ja kaikki sujuu hienosti siihen saakka, kun kaveri on puhdistanut ihon, lähestyy neulan kanssa ja opettaja sanoo 'Pistä sitten neljänkymmenenviiden asteen kulmassa' ja aivon tajuaa, että voihan ----- se aikoo pistää mua! Ää! ei pysty! Pupillit pienenee, hengitys kiihtyy, kyyneleet nousee silmiin ja pakoyrityksessäni olisin pudonnut sängystä, ellei opettaja olisi sattunut olemaan tiellä (kuulemma). Unohdetaan koko juttu, Blondi pistää itseään ja minä jätän väliin.

Ruuanlaitto. Teen kanawokkia. Blondi ja eräs toinen kehuvat wokkiani, vaikka koko moska näyttää inhottavan ruskealta ja olin onnistunut polttamaan sen kahdesti! Opettaja valittaa, kun emme ole tehneet erikseen lisuketta.

Kaikki tuntuvat koomailevan tänään. Blondi, koska on tulossa kipeäksi. Bunny, i don't know why. Minä, koska koomailen aina. Emokid tekee poikkeuksen, vaikka oli koomaillut koko edellis viikon.

Teetä lettukahvilassa. Assan kioskista 3 pussia läkerol splittejä, koska ovat niin hyvässä tarjouksessa. Mutsille syntymäpäivälahjaksi käsihoito/hieronta lahjakortti, mummin antamilla rahoilla. Kotiin ja koneelle. Ahdistusta. Ikinä turha olettaa muuta.

Ei kommentteja: