15.9.09

mitäänsanomaton.


Aika ei riitä mihinkään. Etsintää ja tekemistä vailla oleva tehtävämoniste pitäisi olla huomenna tehtynä. Lattia täynnä roinaa. Liian monta muuta asiaa.

Lyhyesti:
* Aamulla oli verikoe, joka sujui loistavasti. Kiitos loistavan hoitajan.
* Ajoin verikokeeseen skootterilla, enkä kuollut tapposumuun tai heikotukseen.
* Iltapäivällä lääkelaskennan kokeen jälkeen kävin terkalla tämän pyynnöstä. Ryhmänohjaaja oli soittanut hänelle, koska ryhmässämme oli kuulemma keskusteltu minusta. Kuinka minä lainaan muilta isoja vaatteita ja ilmeisesti muutakin.
* Tein ruokaa. Tunnin. Hyvää ja tarpeeksi terveellistä. Pinaatti-risottoa. Eilen sovittiin mutsin kanssa, että teen tästä eteenpäin ruokani itse, koska se tuntuu minusta paremmalta.
* Poikkeuksellisesti voisin heittää kellon seinään ja tehdä kaikkea omalla tahdillani, kun yleensä tekisin mitä tahansa saadakseni ajan kulumaan nopeammin.
* Aamu tuntui hyvältä. Onnistuin verikokeessa, busseissa oli lämmin ja hyvät tuolit, kirja oli hyvässä kohdassa ja aurinko paistoi. Koulussa mieliala laski normaaliin.

Antakaa haulikko, jotta saan ampua muutaman ihmisen. Antakaa aikaa, jotta saan kasattua elämääni hieman parempaan kuosiin. Potkikaa ja haukkukaa, kun en osaa/jaksa/pysty elämään elämääni paremmin ja edes kirjoittamaan siitä lukemisen arvoista tekstiä.

Ei kommentteja: