1.9.09

live taste like läkerol.

Uuvuttavaa. Eilinen meni nopeasti, tosi nopeasti. Pikaiset muistiinpanot kokeisiin, tunti liikuntaa, luin huonoa (!) kirjaa ja piti vielä kiirehtiä telkkarin ääreen (-.-). Aikaa on koulun jälkeen 'bout 4 tuntia, ennen kuin aloitan ajatusten sammuttamisen jonkin sortin ruudun tujotuksella tai kirjojen lukemisella.

Linkkukamu tulee samalla linkulla. Puhutaan muuttamisesta. Se aloittaa iltalukion viideksi viikoksi, amiksen ja kaksoistutkinnon päälle. Opiskelee pari kurssia terveystietoa tällee päähänpistosta.. Se tietää hyvän, halvan kämpän kaupungista ja on laskeskellut, että saisi ihan vitusti tukija kelalta, joilla pärjäisi muihin opiskelijoihin nähden hyvin. Minä yritän löytää töitä, saada rahaa ja elätellä toivoa, että koulun läheltä vapautuisi opiskelija-asunto joulun jälkeen (ellei ennen). Siitä tuleekin taas mieleen että pitää muistaa lähettää s-postia yhteen rahanhankinta paikkaan, jos vaikka töitä löytyisi.

Alikulkutunneli on saanut taas lisää väriä. Virheällä maalattu teksti. 'poliisit on homoja'. Kivat.

Tämä päivä on taas samallainen. Koulu, koti, hetki koneella (jaksan jopa kirjoittaa tätä) ja sitten yritän ehtiä hyppimään taas tanssimatolla, tekemään sorbettia, saunomaan ja äh. kaikkea. Antakaa minulle 3 lisä tuntia, energiaa, positiivisuutta ja 100 litraa pepsi maxia, niin alan pikkuhiljaa olemaan tyytyväinen.

Suunnitellaan kuntosalilla käymisen aloittamista. Kuulostaa hyvältä, fiksulta. Mutta missä välissä?

Aamulla (herranjumala tää postaus etenee vailla järjestystä !!) olen kylällä kymmenen minuuttia ennen bussin tuloa. Mutsi kysyy tulenko mukaan kaupaan, se menee ostamaan läkeroleja. Menen toki, aika kuluu luojan kiitos. Se nappaa kolme askia, minä tahdon purkkaa. Katselen pieniä pusseja, äiti käskee ottamaan saman tien suuren. Kassalla se katsoo kummasti ja kysyy, enkö ota läkeroleja.
'En'
'Ootko lopettanut?' sanoo sen kuin olisin jokin ketjupolttaja.
'Joo. Menee liikaa rahaa ja kaikkea..'
'Okei..'
Onhan se yleinen vitsi, minä ja läkerolit. Vuosi sitten hoetut antisocial, take läkerol.. ja lähes päivittäiset läkerol askit.
Osti äiti purkkaa osti. Nyt mutustin sitä koko ajan. Heitin makunsa menettäneen pois, otin uuden. Toisen ja kolmannen. Taas edelliset pois ja uusi.. Tieto, että mitä sä turhaan sitä mautonta mussutat, sulla on pussillinen makeita.. saa minut ottamaan uuden ja uuden. Tämän takia halusin pikkupussin. En osaa. Kotimatkalla mietin pussin roskiin heittämistä. Kotona kuitenkin laitan pussin keittiöön, kaikille tarjolle. Ruuan jälkeen otettavaksi. Pääsinpä siitäkin.

5 kommenttia:

Alice kirjoitti...

it's good to be back.

niinhän se vähän on. Mutta kuitenkin kun taas peilistä kurkuistaa yhä useammin se valas kuin se hoikka tyttö niin se tahto ruveta taas tsemppaamaan on yhä vaan suurempi ;s

Anttu kirjoitti...

Juu poliisit on håmåja :^D

Kyllä sinä vielä opit Ettei koko ajan tarvitse olla mässyttämässämussuttamassa ja saa luottaa vatsaansa ihan reilusti. Kyllä me kaikki vielä opitaan se ;)

Edna. kirjoitti...

Puhut asiaa :(

Tein nyt kuitenkin sen 45 min reippaan lenkin, eikä se tuntunut yhtään niin kamalalta kuin ajatus siitä :) Ehkä mä sitten pidän sellainen tavoitteen näin syyskuulle, että 4 kertaa viikossa liikuntaa. Se olis varmaan ihan realistisempi.

Kiitti tsemppaamisesta ja järjen takomisesta<3

-Edna

Edna. kirjoitti...

Ja siitä ruumiin pesusta. Musta olis kiinnostavaa päästä tollaseen hommaan : D Vaikka ajatus kyl kuulostaaki aika karmivalta, hiusten kampaaminen ja peseminen. Ollaa mun iskän kans oltu aina tälläsiä sensaation hakusia :D Mut se uni oli kyl ahdistava :(

Sini kirjoitti...

kiitos kiitos, oikein arvasit ^^