8.9.09

need own time. need silence.

Olen tainnut olla tänään vittumainen.

Ollut äksy, muissa maailmoissa, kaivannut hiljaisuutta, puhumaton.. Huonoa seuraa. Tuntenut suurta halua pilkkoa pari ärsyttävää muikkaa luokalta. Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin elänyt päivää eteenpäin, sen kummemmin reagoimatta mihinkään.
Tuntuu, että pää on täynnä käsittelemättömiä tunteita. Jotain sellaista, mitä en itsekkään tunnista. Ja se tuntuu ihan pirun kierolta.

Kaipaan koulussa linja-autoon, hiljaisuuteen. Linja-autossa tahdon karkuun karkkipussejaan rapistelevia teinejä ja kotona hermojani tuhoaa pikkusisko ystävineen. Olkaa hiljaa.

Niin. Anteeksi etten ole kommentoinut takaisin taikka muutenkaan. Sain moonta ihanaa ja rohkaisevaa kommenttia joten kiitos ♥ Tuli taas vaihteeksi uusi lukija ja kävijälaskurikin pärrää jo päälle kahtatuhatta. En ole jaksanut kiinnostua oikein mistään, mutta kyllä tuollaiset piristävät.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3

Sini kirjoitti...

Välillä hiljaisuus on maailman paras asia :)

Sca kirjoitti...

Onko tuo toinen blogisi siis vain sinulle tai vain harvoille valituille? Tahtoisin lukea kirjoituksiasi enemmänkin.

Joskus hiljaisuuteen kaipaa, minullakin on sellaisia päiviä, ja ne ovat ainakin minun silmissäni täysin normaaleja. En usko siis, että olet vaikuttanut tänään vittumaiselta. <:

Aletheia kirjoitti...

Hei.
Luen kyllä blogiasi lähes päivittäin, mutta en vain saa aikaiseksi sanottua mitään. Paljon pyörii mielessä, mutta kuitenkaan en osaa pukea ajatuksiani sanoiksi.

Jakselehan :)

girlygirl kirjoitti...

Toivon sinun ympärillesi näkeviä silmiä, kuulevia korvia ja herkkiä sydämiä. Voimia!