26.9.09

nnäääh. en mä kaipaa.

Tässä: Youtubehupia. Vanha kunnon Mr. Beanin näyttelijän Rowan Atkinsonin sketsistelyä :-).

Huone on päässyt uuteen uskoon, siisti ja puhdas. Sain itseni töihin kahden tunnin hidastelun jälkeen (no-kun sisko tuli juttelee .-.) ja eipä siinä kauaa mennyt, kun kamat olivat pölyttöminä paikoillaan. Hyvä minä.
Uutuudenonnellisuus järjestyksestä, sopiva annos omaa rauhaa ja yksinäisyyttä, omahyväisyyttä suunnitelmien onnistumisesta ja hyvin-käyttäytyneet vanhemmat -yhdistelmällä olen selvinnyt varsin pitkälle päivää iloisesti energisenä. Tietenkin voisin miinustaa tästä riemusta tämän kumman mahakivun, mutta ei jaksa välittää (k-k-karma ??). Nettikin toimii paremmin koneen vaihdettua paikkaa !!

Tarvitsisin lämpöisen talvitakin, muita talvivaatteita siinä sivussa, farkut, lämpöisiä paitoja, talveksi kengät, hiusväri.meikkivoide.ripsari.meikinpesuaine.. Listaa voisi jatkaa loputtomiin ja jakaa listoihin mitä tarvitsen ja mitä haluan. Kaikkea löytyy kaupoista ja ne on saatavissa rahalla, jota kyllä onnekseni löytyy, mutta ongelmana onkin etten kehtaa/viitsi/jaksa sitä käyttää. Tilin lukemat luonnollisesti pienenevät ajan kuluessa ja se on ihan sallittua. Väki lupaa kustantaa oppikirjat, vaatteet ja muut 'pakolliset', kunhan vain ilmoitan mitä on tullut ostettua ja millä rahalla, mutta silti kaupoissa kävellessä ei huvita edes katsoa henkareissa roikkuvia vaatteita tarkemmin varsinkaan, kun kesä tuli vietettyä työttömänä. Niin.. vanhemmilta saa rahaa, kunhan pyytää, mutten halua.. Lisäksi haluan että tililtä löytyy riittävästi rahaa, jos sitä vaikka sattuisi lähtemään jonnekkin kauemmaksi extempore. Jos minulle annettaisiin jonkinsortin lahjakortti käteen ja sanottaisiin 'osta tällä vaatteita', kyllä sitten onnistuisi, kun rahat olisi käytettävä vaatteisiin. Tai jos nyt muuten sattuisi olemaa rikas. Kohta vaan käy ikävästi niin, että palelen aamupakkasissa kesäkengissä ja ohuissa hanskoissa.

Voisin värjätä hiukset. Tai siis osan niistä. Alla olevat blondit joko kirkkaanpunaisiksi tai vaaleanruskeiksi. Kotona purkkiväreillä - kampaajan kiusaksi (:

(yliturha ps. Mummi pääsi eläkkeelle. Enään en voi sanoa, että 'minun mummi ei ole edes eläkkeellä !!' ;--O)

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Juu yritän pitää maksasta hyvän huolen nyt. Ei mitään stressiä tarvii kommentoinnista ottaa, kiva kun kuitenkin luet! :D ja sain sen ihanan kämpän! Onnea mummille eläkkeellepääsystä ^^