10.9.09

stressiä pois lähdöstä, kun ei kestä jäädäkkään.

Stressaan huomista ja viikonloppua aivan järkyttävästi, mutta samalla tuntuu, etten kestäisi olla kotona hetkeäkään. Tuntuu, että jos jäisin kotiin, suoraan sanottuna sekoaisin.

Nautin puolentunnin välitunnista makoilemalla toisella luokassa olevista harjoitus pedeistä. Jossain vaiheessa mainitsen, kuinka ihanaa olisi, jos olisi tyyny ja peitto. Hetken päästä neiti21v on jo heittänyt päälleni peiton ja tuonut tyynyn. Makaan sängyllä, pää peiton alla. Blondi makoilee toisessa sängyssä ja teeskentelee vanhaa mummoa, kutsuen minua Lyyliksi. Joku istuu sängynlaidalle, joku lähtee pois. Tunti jatkuu taas ja joudun päättämään makoiluni.

Koulussa on kansainvälisyys info. Saksan vaihto osuisi hyvin to-jakson kanssa, aijon hakea sinne. 4 viikkoa saksassa, päiväkodissa, omassa asunnossa, koulun kustantamana. Ainahan voi hakea.

Huoneeni odottaa pikasiivousta, hiukseni suoristamista ja laukut pakkaamista. Saan tehtyä kaiken siinä parissa tunnissa, jos jaksaisin aloittaa. Huoneessa on kylmä, vaikka normaalisti pelkkä tietokoneen päällä pitäminen on lämmittänyt ilmaa varsin kiitettävästi, mutta nyt voisin harkita huoneen järjestyksen vaihtoa, saadakseni patterin käyttövalmiiksi. Pakata pitää sen verran tavaraa, että kehtaa kohtuullisen kokoista laukkua raahata mukana muutaman päivän ajan.

Olen taas yksin kotona. Ei tunnu onnelliselta. Mikään ei tunnu oikealta.

4 kommenttia:

Anttu kirjoitti...

Vaihto varmasti tekisi mukavaa.

Sinänsä se on helppo muistaa lapsuudesta paljon, kun on niin paljon dokumenttia jota joutuu käymään lävitse. Lääkärinkäyntejä ja osastoyhteenvetoja, terapiakirjoituksia... en kai niitä ilman muistaisi paskaakaan kun en edes edellisestä päivästä osaa paljoa kertoa.

Sca kirjoitti...

Hae ihmeessä tuonne vaihtoon, sillä voit hyvinkin päästä. Aina voi hakea eikä yrittänyttä laiteta. Olen varma, että vaihdosta tulisi yksi elämän parhaista kokemuksistasi. Olin kielikursilla kolme viikkoa kesällä -08 ja siellä oli unelmaa olla.

Uskon, että 2468-dieetin kaltaisia koitetaan toteuttaa siksi, koska jokainen tuntuu haluavan laihtua mahdollisimman nopeasti ja vähällä (liikunta)työllä.

Aletheia kirjoitti...

Vaihtoon lähteminen olisi unelmani. Monet ystäväni ovat olleet ja olen kuullut heiltä siitä vain pelkkää positiivista. Nykyisessä koulussani ei ikävä kyllä ole moista mahdollisuutta, mutta jos olisi, hakisin varmasti.

Ja joo, ei pidä lukea tekstejä joista tulee itselle vain huonompi olo. Yritän itsekin moista aina toisinaan vältellä, koska tiedän sen helposti laskevan vain omaa mielialaani.

Tsemppiä parempaan huomiseen :)

cicruscow kirjoitti...

Tosiaan, käyppä siellä Saksassa :) Se voisi virkistää kaikinpuolin, muutenkin tehdä hyvää. Muista käydä Burger Kingissä! x