28.10.09

älä leiki nappuloilla.

Elämä tuntuu tooosi epävakaalta nykyään, kun omat mielipiteet omista teoista vaihtelevat hetkestä toiseen. Muutan suunnitelmiani ja päämääriäni koko ajan. Kärsin tehtyäni virheen, päätän korjata sen myöhemmin, huomenna, failaan entistä enemmän ja seuraavana päivänä kärsimyksen lievittyessä teen lisää virheitä ja toistan tätä päivästä toiseen. Hajottavaa.

Töissä saan pienen ilonaiheen siitä, että pääsen omalle osastolle työskentelemään. Kärsin liian usein tilanteesta mitä nyt teen?, höpötän asukkaille entistä enemmän, harmittelen kun ohjaaja lähtee taas koulutukseen jättäen minut tuntemattomien ohjattavaksi jolloin katselen sijaisten puuhia heidän ohjatessa vanhuksia väärille paikoille istumaan ja heidän unohtaessa antaa asukkaan klo 14 lääke ja unohtaessa myös asukkaan vuoteen laidan alas, jolloin löydän rouvan jalat roikottamassa vuoteen ulkopuolelta. Ohjaaja järjesti minut lääkejakoa suorittamaan. Aika nähdä montako potilasta onnistun sähläyksilläni kellistämään. Seuraanko toisen jakamista vai jaanko itse? Työntekijä ojentaa käsinelaatikkoa ja antaa täytettävät dosetit. 'Antaa mennä'. Särkylääke, nesteenpoistolääke, särkylääke, sydänlääke, unilääke, vitamiini, särkylääke.. Työntekijä ei paljoa seuraa. Katsoo kyllä paljon vierestä kun etsin hyllystä purkkia ja seuraavaa. Yritän halkaista saamarin pieniä tabletteja kahtia. Surullista, mutta vahti siirtyy vieressä olevan kahvihuoneen puolelle höpöttämään jonkin sortin koulujen joululomista siinä vaiheessa kun sisäinen paskiaiseni herää ja kädessäni on ensin Tenox purnukka ja sitten opamax purnukka, joita jakaessani sitten taskuun 'tipahtaa' yksi ensimmäistä, puolikas jälkimmäistä. Olin ehtinyt jo tuhoamaan pari lääkettä viskaamalla yhden vahingossa roskikseen kädessä olevan tyhjän lääkepaketin sijasta (tiedätte. kaksi asiaa kädessä ja toinen menee väärään paikkaan?) ja toisen tipahtaessa kaapin alle enkä vaivautunut sitä sieltä noukkimaan. Paskiainen.
Mitäpä minä niillä napeilla sitten teen? Väärinkäyttöä? Riippuu mikä lasketaan väärinkäytöksi. Noh. Toisten lääkkeiden napsiminen ei kai mitään oikeinkäyttöäkään ole, mutta olen lapsi, utelias, hieman hullu ja todella typerä. Ajattelin että ehkä/jos/joskus tulevassa tulevaisuudessa tulee tarvetta, voin kokeilla miten unilääke vaikuttaa. Ei mitään muutenvaan kokeiluja (vaikka onhan tuo sitäkin). Opamox luultavasti lentää ojaan, mutta Tenox.. Ei mitään järkeä mutta eipä jaksa kiinnostaa.

Kaikkea pitää kokeilla kerran. Ei. Ei pidä. Minä nyt vain satun haluamaan.

10 kommenttia:

Anttu kirjoitti...

Kannattaa siinä olla tarkkana onko Tenox 10, 20 vai jopa enemmän milligrammainen.

Foxie kirjoitti...

Itsellä oli Tenox käytössä, yhtenä iltana otin 4 kerralla eikä siitä tullut muuta kuin huono olo. Ei mitenkään ihmeellinen lääke.

Foxie kirjoitti...

Tablettikoko oli siis 10mg.

Foxie kirjoitti...

Joo, hyvä että varovaisuus pysyy mukana. Ei ne unilääkkeet niin vaarallisia ole etteikö niitä kokeilla voisi, vasta kun niitä käyttää 7+ päivää niin uni ei enää tule.

Jessica kirjoitti...

Mä olen niin hullu, että tuollaisessa paikassa ottaisin omaan taskuun hirmuisen kasan xanoreita, pameja ja tenoxeja. Hullua leikkiä hengellään, mutta rakastan sitä tunnetta kun mikään ei ahdista, hymyilyttää sisäisesti ja pää on täynnä vaaleanpunaista pumpulia.

Jessica kirjoitti...

Jos olisin hullumpi, kysyisin haluisitko kattella onks siellä xanoreita/pameja/tenoxeja ja pistää postiin :------D

En kyl taida olla ehkä(?) ihan niin sekasin vielä :D

Sini kirjoitti...

Multa livahtaisi varmaan aika paljon pillereitä omiin taskuihini..

Unknown kirjoitti...

Kulta ei, ei kaikkee tarvi kokeilla.

Ohjaajas joka lähti pois siitä, teki aika paskamaisesti. Itseasiassa todella paskamaisesti.

Mä.. En mä tiedä. En ole kykenevä ajattelemaan.

Unknown kirjoitti...

En välttis menisi tuohon yhtymään ja varmaankin kyllä pahempaakin on tullut kokeiltua, mutta silti.
Mä olisin ollut valmis viime vuonna ja varmaan vielä tämänkin vuoden alussa kokeilemaan, mutta ainakaan tällä hetkellä mä en näkisi siihen mitään syytä. Silloinhan niitä syitä löytyi. Ja välistä vieläkin, ei mennä nyt siihen.

Jollain tapaa voin ymmärtää, mutta toisaalta taas en.

taas selitän jotai sekavaa ja ristiriitaista romaanikommenttia

Kelvoton kirjoitti...

Virkavirhe ehkä jopa.
Mutta aika jännää sillä lailla. Kyllä viehättäisi minuakin.