27.10.09

.-.

Työt alkavat klo 11.00, aamu alkaa 09.00. Aamutoimissani revin vielä jostain aikaa koneella istumiseen ja television huudatukseen. Ruudussa alkaa pyörimään (kai?) uudehko Green Dayn musiikki video, joka saa minut hymyilemään. Se on niin Green Dayta.

Työvuoro on normaalista poikkeava, 11.00-19.00, mutta tykkään siitä. Aamulla saa nukkua sopivan pitkään eikä illalla jää turhaa luppoaikaa. En tiedä kuinka suhtautua uusiin opiskelijoihin, pidänkö heidän tuloaan hyvänä vai vittumaisena asiana. Ei oikein huvittaisi heidän kanssa jutustella, mutta tavallaan on mukavaa, kun paikalla pyörii muutama 'vähemmän nähnyttä'. Ei tarvitse olla yksin pihalla.


Kotona. Siinä on sellainen paikka, jossa en osaa tehdä mitään kertomisen arvoista.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuu tonne, siel tuntuu olevan joskus liikaakin tehtävää :'D Ja tänää pääsin ottaan sydänfilmin 8)

Tuollaki on joku toinen opiskelija. Tai oikeestaan se ei oo vuodeosastolla, mut samassa rakennuksessa kumminki. Joskus vaa tulee tuossa käymään jonku ohjaajansa kanssa. Enkä mäkään oikeen tiijjä, miten niihi suhtautuis..

Ootko muute huomannu, et alkaa vahingos teititteleen ihan yleisesti. Khäh, pelottavaa semmonen. Tai sit oon vaa poikkeustapaus.

Ja paniikkikohtaukset. Onneks melko harvinaisii, mut yhtäkaikki pelottavia.

Unknown kirjoitti...

Niijoo, totta. : D Tuolla vaan.. Se jää päälle :'D Varmaa kolme mummoo on sanonu mulle et "Ei minua tarvi teitillä. Sano ihan Sinikaks vaa"

Mut lääkkeiten jako on ihan okei. Vielä ko ottaa jonku potilaan jonku lääkkeen ja alkaa pharmacasta katteleen, et mitä sivuvaikutuksia sillä on ja mitäs lääkkeitä siihen menee :'D

AI MITENKÄ NII MULLA ON TYLSÄÄ ILTAVUOROISSA? : D

Unknown kirjoitti...

Nojooo, ko joskus saattaa jäädä semmoset puoltoista tuntia "vapaa" aikaa, jos kukaan ei soita nii kellojaaan ja vieläku kaikki on sillon nukkumassa, nii ei voi ees jutella niille. Joten. Jotainha sitä pitää keksiä :'D Sit kattelin omien allergialääkeiteni sivuvaikutuksia :'DD

JA MINÄHÄN EN ALA SIELLÄ KETÄÄN TEITITTELEMÄÄN! :'''''DD