24.10.09

juhlien lokakuu.

Sain raahattua itseni kaupunkiin, vaikkakin reissun väliin jättö oli taas lähellä, kun elokuvan päättymisaika oli ikävästi juuri sellainen, etten bussiin olisi kerennyt. Motivaatio lähtöön putosi rankasti kun tuon tosiasian tajusin. Pääsin kuitenkin lähtemään, kun mutsi lupautui hakemaan minut kaupungilta kotiin. Kaupungilla olo kuitenkin tuli olemaan hermoja säästävämpi vaihtoehto, kun kotona olisi ollut kälättämässä 7 pari vuotta nuorempaa synttäreitä juhlivaa tyttöä.

Alle kahdessa tunnissa juoksin ympäri kaupunkia ostamassa houkutus -saagan uusimman osan, typerästi suomennetun Aamunkoin, jonka mukana sain koomisen I ♥ Bella pinssin (I ♥ Edwardit olivat loppuneet hetkessä. 'voi nyyh'), Anttilassa ostamassa halpoja elokuvalippuja, joiden totesin käyvän vain ma-to näytöksiin, Kirjastossa palauttamassa 3 kirjaa, joiden jälkeen sovin Emokidin kanssa tapaamispaikaksi Kuuomenan, josta ostin tälle myöhäiseksi syntymäpäivälahjaksi mustan venytyskorun. Etsittiin lahjoja. Hän ystävälleen minä siskolle. Hän löysi minä en. Supermarketista juotavaa ja syötävää leffaan ja viikonlopulle, hetki kauppakeskuksessa lapsia hypyyttävien esiintyjien seuraamista ja sitten siirryin finnkinolle ostamaan kalliin elokuvalipun (kun ei ne anttilasta ostetut käyneet >:( ) kun Emokid suuntasi kotiin päin.
Elokuva, Julie&Julia oli minusta hauska, hömppä ja selkeästi vanhempaa yleisöä keräävä. Taisin olla ainoa alta 25 v katsoja, muiden ollessa lähinnä keski-ikäisiä naisia (opettajanikin sieltä bongasin!!). Juoni tempaisi mukaansa. Kokkausta ja kahden erillaisen ihmisen elämien yhtäläisyyksiä. Bon apetit!

Siskolle jää ystävä yöksi. Minä siirryn nukkumaan vierashuoneeseen. Tuskaa. Nukahtaminen viivästyy viereisestä huoneesta kuuluvan vanhempien kuorsauskuoron takia ja aamulla herään isän television katseluun. Väki lähtee kaupunkiin ja takaisin tullessa on kakkukahvien aika.


Kaikesta positiivisestakin saa väännettyä itkun.

(edit) ja niin. Tänään olisi ollut keliakia nuorten ver-tu tapahtuma, johon oli tarkoitus mennä näitä leirikavereita tapaamaan. Jätin vaihteeksi menemättä. Ja otsikko tuli siitä ajatuksesta, että tässä kuussa on niin pirusti synttäreitä x__x.

Ei kommentteja: