14.11.09

aina eka kerta.

Unta ei kertynyt paljoa, kun porukat vieraineen kukkuivat yli puolenyön vieden minulta yöunet ja herätyskello ilmoitti töiden lähestyvän kello viiden aikaan. Töissä, sitä samaa kuin aina, (jee?). Kotona, sitä samaa kuin aina, (.....).

Bongasin kymmenisen minuuttia sitten ohjelmalehdestä elokuvan 'Aina eka kerta' ja satuin poikkeuksellisesti lukemaan mikä on leffan idea. Ah ihanuutta, kyseessä on elokuva, jonka ideaan rakastuin vuosia sitten nähdessäni tuon leffan jossain. Siitä on oikeasti varmaan 4-5 vuotta kun tuon leffan näin, eikä tullut painettua mieleen elokuvan nimeä. Mutta nyt näen sen taas.

Enpä yleensä innostu minkään sortin elokuvista näin kovasti. Mutta kun minuun on tehnyt suuremman luokan vaikutuksen aikoinaan ainakin kaksi elokuvaa. Tuo Aina eka kerta ja sitten Sininen laguuni, jotka kummatkin olen pienempänä nähnyt ja joiden ideoita olen miettinyt pitkään ja hartaasti. Eivät ehkä tasoltaan mitään huippuluokan elokuvia, mutta eiväthän ne parhaat olekkaan. :--).


lyhyesti: Aina eka kerta, on romanttinen elokuva, joka kertoo naistenmiehestä, jonka elämänsuunta muuttuu tämän rakastuessa naiseen, joka unohtaa jokaisena aamuna herätessään edellisen päivänsä, onnettomuudesta johtuvan muistihäiriön takia. Naistenmies Henry Roth (Adam Sandler) esittelee itsensä jok ikinen aamu Lucy Whitmorelle (Drew Barrymore) joka sitten kerta toisensa jälkeen ihastuu mieheen uudestaan, koskaan tätä seuraavana päivänä muistamatta.

Loppukohtaus minulle jäi parhaiten mieleen. (♥) KATSOKAA n____n! Minä aijon ottaa kaiken ilon irti elokuvasta, sulkea valot, laittaa äänet kovalle ja juoda vaikka kaakaota ! Varsinkin kun siskokaan ei ole kotona ja saan olla hiljaisuudessa yksin. Vitut tästä tänään tulee olemaan hyvä ilta.. (huomenna morkkis yay)

4 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

Näin ton leffan kutosluokalla (vai vitosella?), rakastuin siihen jo sillon ♥

Eli meiät molemmat voi varmaan illalla bongata sohvalta paitonalta leffaa tuijottamasta! :--)

girlygirl kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista! <3

Minäkin rakastan tuota elokuvaa! Hyvä kun vinkkasit, että se tulee tänään. Kietoudun vilttiin siis loppuillaksi.

Hyvää iltaa meille! :)

Sini kirjoitti...

Äh, mieki haluisin nähä tuon elokuvan!

estelle kirjoitti...

Ooh, kuinka olenkin missannut tuollaisen elokuvan! Pakko nähdä heti viikonloppuna, Barrymore on ihana :)