1.12.09

kaikki hyvä loppuu aikanaan.


Noin viisi tuntia sitten lähdin ajelemaan viimeistä kertaa töistä kotiin päin. Väsyneenä ja surullisena yövuoron jälkeen. Haikeutta ja harmia, se loppui nyt. Ahdistusta ja inhoa, huomenna kouluun. Kiittelen aamuvuoroaan aloittelevia ihmisiä viimeisistä kahdesta kuukaudesta. Arviointikeskustelu käytiin eilen, ja ihmeen vaivattoman keskustelun jälkeen opettaja sanoo kaksi sanaa. 'Vahva kakkonen' (asteikko 1-3). Minä arvioin itseäni lähinnä kakkosin ja ykkösin, järkytyn ohjaajan antaessa useammastakin kohdasta kiitettävää. Hyvin siis ilmeisesti meni. Ja niin äkkiä.

Nukuin kolme tuntia, en saanut enään unta herättyäni, avasin koneen ja television soittamaan the voicea. Odotan jospa kuluisi tunti ja pari, pääsen kampaajalle. Tekemään hiuksilleni jotain.

Äh, yäk, iyh. k o u l u. Bussipysäkeillä odottelut kylmässä ja märässä. Pimeässä kuljetut matkat. Helpotetaan elämää vielä sillä, että huomenna pitäisi osata suorittaa ruoanvalmistuksen näyttö. Ei jaksa valmistautua, ei stressata, ei raahautua paikalle. Yäk ja phyi. Ainoastaan yksi asia koululla kiinnostaa; onko mahdollisuuksia päästä Saksaan vaihtoon työharjoittelua suorittamaan. Pois täältä.

6 kommenttia:

EMMILOTTIE kirjoitti...

no samoin, toivottavasti nautit =)
mä taas täällä just alan avautumaan, kun ei aina löydy kunnon juttukaveria (:

Tino kirjoitti...

Uuh, Saksa on ihana :>
Ollaan samiksia, mäkin kävin kampaajalla tänään. Eka kertaa yli puoleentoista vuoteen 8) Oli aika jännää.

Vahva kakkonen kuulostaa hyvältä. Itse kärsin ikuisesta motivaationpuutteesta ja olen näinollen saanut tyytyä aina tyydyttäviin tai huonoihin arvosanoihin.
Mutta onnea siitä.

EMMILOTTIE kirjoitti...

niihä se on (=

girlygirl kirjoitti...

Minäkin aion kampaajalle! Liian pitkän ajan jälkeen. Hiukset on jo ylipitkät.

Nyt se harjoittelu jo meni! Vasta etit sitä paikkaa sinne. Aika menee kauhean nopeasti.

Mitä teit hiuksille?

Merenneito kirjoitti...

Ha ha kiitos :'''''''''''D Aiheena ihmisoikeudet, niin toivon että se saisi edes vähän mainetta <_< epäilen kyllä suuresti. Ja kun puskassa asuu, kävijä määräkin kummasti supistuu.

EMMILOTTIE kirjoitti...

joo nyt on jo heti parempi =)