10.1.10

goog night idiot.

Käy koulussa, nuku ensimmäiset tunnit ja muutu yliväsyneenä kikattelevaksi ja ilveileväksi ääliöksi loppu tunneiksi. Mene kaupungille ystävän kanssa ja osta ensimmäinen jäätelö ikuisuuksiin lempi jäätelökahvilastasi ja juo ensimmäinen kaakao kermavaahdolla vuoteen. Mene linja-autolla kotia kohti ja jatka asemalta kotiin mutsin kyydillä ujon pojan kanssa, jonka kanssa on liian paljon yhteistä. Leiki ihastunutta, katso muutama hyvä elokuva ja viimeiset sinkku elämää jaksot. Pidä hauskaa. Pidä yöllä liiankin hauskaa ja käyttäydy aamulla kuin idiootti ikävään aikaan iskeneen masennuksen seurauksena. Hyvästele poika, unohda koko ihminen, herää vielä seuraavana aamunakin ilottomassa mielentilassa ja mieti miten selvitä seuraavasta viikosta ja sitä seuraavista.

edit// (joka ei sovi mitenkään tekstiin). Tänään tulee klo 21.00 taas yksi hyvän vaikutuksen minuun tehnyt elokuva (en taas tiiä miksi). Beach subilta.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Koetanhan minä nukkua, päivällä, kun yöllä ei kerta unta saa :')

Ei, en minä mitään nappeja halua. Ainakaan vielä.
Naamiosta saa toki suojaa, mutta ei sekään päässä ole turvassa kaikelta.

Tuota, ostin sen pokkarin eilen. Minun piti ilmoittaa siitä sinulle, mutta unohdin sen kaiken vitutuksen keskellä. :3 Oon muuten lukenut sitä jo kolmanteen osaan. Ahmin sen eilen yöllä, kun en taaskaan saanut unta.