6.1.10

haaveilaan teoista.

Hoidin viikon myöhässä olleen 'viikkosiivouksen' ja leikin siivousperfektionistia kolutessani imurilla joka ikisen paikan mistä imuroida keksin. Katselen videoita youtubesta ja eksyn taas facebookin uuteen pelisovellukseen Bejeweled Blitz:iin, kun vasta onnistuin muissa peleissä tuhoamaan farmini, tappamaan kalani ja mädännyttämään ruokani (farmville, Fishville, Cafe world).. Unirytmi ei ole reilassa vieläkään, nukahtaminen ei onnistu, joten potkin itseni hereille ennen kymmentä ja jään tuijottamaan televisiosta tallennuksen sinkkuelämää jaksoja (taidan aina kirjoittaa että aijon niitä katsoa, mutten koskaan jaksa?).

Huomenna on koulua, ei hemmetti. En oo yhtään valmistautunut ajattelemaan että pitäisi pakkasaamussa raahautua linja-autosta toiseen ja kuunnella opettajien lässytystä siitä kuinka suomessa saadaan myydä aspiriinia ilman reseptiä.

Kaipa minulla ihan hyvin menee. Väsyttää ja tekee mieli nukkua, mutta se ei ole mikään ihme. Tahtoisin piirtää, lukea, luistella, lenkkeillä, katsoa elokuvan tai kaksi, mutta mitään en jaksa. Mummona voin sitten kertoa lapsenlapsilleni kaikesta, mitä haaveilin tietokoneen ääressä.

3 kommenttia:

girlygirl kirjoitti...

Voi ei nauratti ihan ääneen toi viimeinen kappale, olisi voinut olla ihan mun suusta. Varsinkin toi viimeinen lause. Tämä on ihan vertaisnaurua, ei vahingoniloista ollenkaan. Minusta kyllä minusta vaikutat juuri sellaiselta ihmiseltä, joka toteuttaa haaveitaan ja unelmiaan, aina ei jaksa, joskus ei mitään.

Ihana kuvakin.

girlygirl kirjoitti...

"Minusta kyllä minusta" O__o

girlygirl kirjoitti...

No tuossa ekassa kommentissa lukee "minusta kyllä minusta vaikutat juuri sellaiselta ihmiseltä..." Ihme typoja :)

Joo, yritän ajatella liikkumista enemmänkin vaan hyvän mielen kannalta. Ja hyvinvoinnin, ennen kaikkea.